WISEAVANT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 704 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

WISEAVANT OÜ hetkeolukord

Juba 704 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

WiseAvant OÜ on asutatud 07.08.2019. Ettevõtte tegeleb arvutimangude jaoks virtuaalkomponentide müügiga.

Aastal 2022 ettevõtte peamised tegevused olid: - uute partnerite otsimine ja kaasamine turunduse, hangete, finantsteenuste valdkonnas ettevõtte omavahelisteks arveldusteks;- makseviiside valiku laiendamine kodulehe kasutajatelt maksete vastuvõtmiseks; - liidese ja ümbriste/toodete ümberkujundus; reklaammaterjalide, meediakampaaniate bännerite loomine; - turundus.

Peamised investeeringud 2022 aastal 2022. aastal rakendati meie kodulehel uus makseterminali tarkvara, mis võimaldas mitte ainult tööd tehniliselt täiustada, vaid ka parandada meie kodulehe kvaliteeti ja mugavust, muutes selle turvalisemaks nii klientidele kui ka ettevõttele ning vähendades riske häkkidest ja kaotustest.

Saidi kasutajatelt maksete vastuvõtmiseks on integreeritud uued alternatiivsed makseviisid.

2022. aastal investeeriti oluliselt turundusse: – reklaam Aasia partnerite kodulehtedel; – projekti reklaamimine ja haldamine otsingumootorite esimestel lehtedel populaarsete otsingumootorite põhipäringute jaoks (konto tugi, cjm arendus, märksõnade ja reklaamide testimine, tehtud tööde analüüs ja aruandlus); – Allahindluste või eripakkumistega kampaaniad, näiteks: n Jõulud ja aastavahetus n Hiina uus aasta n Valentini päev n Must reede n Halloween

Tähtsamad sündmused 2022. aasta olulisem sündmus oli ettevõtte jaoks maksete vastuvõtmise kvaliteedi paranemine veebilehel. Uute alternatiivsete makseviiside lisamine. See võimaldas meil tõsta oma konkurentsivõimet turul, parandada teenuste kvaliteeti ja luua aluse ettevõtte edasiseks arenguks.

Turunduskampaaniad ja veebilehe liidese ümberkujundamine/uuendamine.

Lisaks nende valdkondade tegevuste arendamisele ja toetamisele avas ettevõte 2022. aasta novembris täiendava arvelduskonto SEPA ja SWIFT maksete toega, vastastikusteks arveldusteks partneritega ning ettevõtte äritegevusega seotud kulude tasumiseks.

Tegevusriskid

Tegevuse stabiilsust toetab turundustegevus, kvaliteetsete maksevahendite pakkumine teenuse kasutajatele. Toodete valiku pidev täiustamine tagab riskide parema maandamise. Järgime rangelt digikaupade müügi kohalikke eeskirju riikides, kus teenust osutame.

Hooajalised kõikumised on tavaliselt väikesed ega avalda tugevat mõju meie käibele ja projektitegevusele üldiselt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.