OH CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

OH CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte tegevusvaldkonnaks on investeerimine iduettevõtetesse ja teistesse finantsinstrumentidesse (aktsiad, võlakirjad jne). Samuti on ettevõtte tegevuseks konsultatsioonid eraisikutele. Olulisemad investeeringud aruandeaastal olid investeeringud Funderbeam veebikeskkonna vahendusel iduettevõtetesse ning vähesel määral ka investeeringud Balti börsil. Ettevõte kavatseb jätkata oma vahenditest investeerimisega eelkõige iduettevõtetesse, väiksemal määral ka aktsiatesse ja/või võlakirjadesse.

Ettevõtte omakapital ei vasta bilansipäeva seisuga äriseadustikus kehtestatud nõuetele. Osanikud on sellest teadlikud ja on kaalumas erinevaid võimalikke lahendusi - võimalikeks tõenäolisteks lahendusteks on kas omakapitali suurendamine (sh nii rahaliste kui ka mitterahaliste sissemaksete läbi), nõuetest loobumine, vabatahtliku reservi moodustamine või laenude allutamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.