4RÕNGAST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1876 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga komment

4RÕNGAST OÜ hetkeolukord

Juba 1876 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

4Rõngast OÜ on loodud asutajaliikmete isiklike autoremondi valdkonnas omandatud kogemuste loogilise ja ametliku jätkuna. Ettevõte on keskendunud mootorsõidukite, peamiselt sõiduautode, suuremahuliste ja keerukate remonttööde terviklahenduse pakkumisele, mis kätkeb endas nii remontteenuste kvalifitseeritud teostust kui ka vajalike materjalide müüki. Ettevõte on end jõuliselt positsioneerinud kohalikul turul, kui alternatiivi margiesindustele, pakkudes võrdväärset, või paremat isiklikku teenindust kui ka professionaalseid oskuseid.

4Rõngast OÜ peamisteks tegevusteks on sõiduautode mootorite defekteerimine, taastamine ning asendamine. Märkimisväärseimad investeeringud antud majandusaastal, on võimaldanud ettevõttes luua juurde töökohti, eeskätt läbi remonditehnika soetamise. Ettevõte alustas enda tegevust kahe remondipositsiooniga ning jõudis ka kolmandani, mis andis võimaluse ja vajaduse, tõsta meie personali arvu. Lisaks on toimunud investeeringuid mitte ainult remondipositsioonide arvu suurendamiseks, vaid ka pakutavate teenuste suurendamiseks. Aprillis 2020, omistas Kutseliit 4Rõngast OÜ´le sertifikaadi fluooritud kasvuhoonegaaside käitlemiseks, mis on andnud meile võimaluse tegeleda ka mistahes mootorsõidukite kliimaseadmete hoolduse ja remondiga. Soetatud on ka vajalik aparatuur selle tarbeks.

Lähitulevikus on kavandatud investeeringud diiselmootorite sissepritsesüsteemide professionaalseks ja põhjalikuks diagnostikaks, mis muuhulgas tähendab ka tööruumide moderniseerimist. Vajalik on see eeskätt diiselmootorite diagnostikareegleid silmas pidades, et oleks tagatud antud töö professionaalne läbiviimine.

Loomisel on ka neljas remondipositsioon, mis tähendab füüsilist võimekust teenindada korraga 4 sõidukit ja ühtlasi loob võimaluse ja vajaduse taaskord suurendada ettevõtte personali.

Domineeriv osa ettevõtte klientuurist on VAG sõidukite omanikud, mis on andnud ettevõtte personalile kõige laialdasema pädevuse just antud sõidukite teeninduse osas. Hinnates meie piirkonnas antud sõidukitele spetsialiseerunud teenusepakkujate arvu ja kvaliteeti, oleme asunud julgelt panustama just kõnealuste mootorsõidukite margi spetsiifiliste tööriistade soetamisse. Ettevõte on saanud väga palju positiivset tagasisidet oma klientidelt, ning juhatuses tehtud otsuste tulemusel, saanud kogeda ka majanduskasvu. Positsioneerides end alternatiivina margiesindusele, näeme antud sihtgrupi suurt huvi ja nõudlust meie pakutavate toodete ja teenuste osas. Ning et valitud suunal progreseeruvalt edasi liikuda, peame vajalikuks margipõhiste diagnoosiseadmete ja eritööriistade taristu täiendamist. Vajadust olla alternatiivne teenusepakkuja, näeme eriti tugevalt just praeguses keerulises majanduskliimas, ning leiame, et investeeringuteks on parim aeg just nüüd, kus klient on valivam kui kunagi varem ja meielaadseid teenusepakkujaid kohalikul äriturul ei ole.

Ettevõte on saavutanud mõõdetavat majanduslikku edu kasutades investeeringuteks laenu teel saadud majanduslikke ressursse, mis küll omakorda annab ettevõttele ka kohustusi, kuid kaalutletult laenates on alati ostunud tulud suuremaks kui kulud. 4Rõngast OÜ kindlasti jätkab progresiivselt majandusmaastikul kasvamist ja kasutab selleks nii olemasolevaid finantse kui ka finantsasutuste abi.

Finantsasutuste toel tehtud investeeringud on andnud küll mõõdetavaid tulemusi, kuid on raamatupidamislikus mõistes vaadeldavad kui kahjum.

See on ettevõtte näiliselt ebamugavasse olukorda pannud, just kui oleks see kahjumlik osakapitali suhtes. Osalt on see tingitud hüppelise investeeringute tagasitootlusega ja teisalt ettevõtte kiire kasvuga.

Võttes arvesse ettevõtte nii majanduslikku kui ka sisemist kasvu, näeb juhatus mõistlikuks ja vajalikuks liikuda, oma toodete ja teenuste pakkumiseks, tänasest märgatavalt suurematesse ja esinduslikumatesse ruumidesse. Ettevõtte kaugem visioon on pakkuda oma tooteid ja teenuseid, tänaseks juba tuntud ja kehtestatud kõrgel tasemel, vähemalt kolmes Eesti suurimas linnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.