FILTRIABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Filtriabi pakub mitmekülgset tootevalikut, mis hõlmab erinevate ventilatsiooniseadmete jaoks sobivaid õhufiltreid. Oleme pühendunud tagama klientidele kvaliteet

Milline on meie tootevalik?

Filtriabi pakub mitmekülgset tootevalikut, mis hõlmab erinevate ventilatsiooniseadmete jaoks sobivaid õhufiltreid. Oleme pühendunud tagama klientidele kvaliteetseid filtreid, mis vastavad kõrgetele standarditele. Järgnevalt tutvustame meie tootevalikut erinevate seadmete jaoks:

  1. Deekax seadmete filtrid: Filtriabi OÜ pakub spetsiaalselt Deekax seadmetele sobivaid filtreid. Meie tootevalik sisaldab kvaliteetseid õhufiltreid, mis tagavad tõhusa õhupuhastuse ja optimaalse jõudluse.

  2. Flexit seadmete filtrid: Flexit seadmete jaoks pakume mitmesuguseid õhufiltreid, mis tagavad puhta ja tervisliku siseõhu. Meie filtreid iseloomustab kõrge filtreerimistõhusus ja vastupidavus.

  3. Iloxair seadmete filtrid: Iloxair seadmete jaoks pakume spetsiaalseid õhufiltreid, mis aitavad puhastada õhku ja eemaldada kahjulikke osakesi. Meie filtriproduktid on loodud tagama optimaalse õhukvaliteedi ja seadmete sujuva töö.

  4. Komfovent seadmete filtrid: Komfovent seadmete jaoks pakume laia valikut filtreid, mis tagavad kvaliteetse õhupuhastuse ja parandavad seadmete tõhusust. Meie tootevalikus on erinevat tüüpi filtreid vastavalt konkreetsetele Komfovent seadmetele.

  5. Lisad: Lisaks põhifiltritele pakume ka erinevaid lisatarvikuid ja -komponente, mis toetavad ventilatsioonisüsteemi tõhusat toimimist. Meie lisad hõlmavad näiteks tihendeid, klambreid, filtrikehi ja muud vajalikku.

  6. Meltem seadmete filtrid: Meltem seadmete jaoks pakume spetsiaalseid õhufiltreid, mis aitavad säilitada puhta õhu siseõhus. Meie filtreid iseloomustab kvaliteetne konstruktsioon ja tõhus filtratsioon.

  7. Swegon Casa/Ilto seadmete filtrid: Swegon Casa ja Ilto seadmete jaoks pakume sobivaid õhufiltreid, mis aitavad eemaldada saasteained ja parandavad õhukvaliteeti. Meie filtreid iseloomustab vastupidavus ja pikaajaline efektiivsus.

  8. Vallox seadmete filtrid: Vallox seadmete jaoks pakume spetsiaalseid õhufiltreid, mis aitavad säilitada hea õhukvaliteedi siseõhus. Meie filtreid iseloomustab kõrge efektiivsus ja vastupidavus.

Filtriabi pakub mitmesuguseid filtreid erinevatele ventilatsiooniseadmetele. Meie tooted vastavad kvaliteedistandarditele ning tagavad puhta, värskema ja tervislikuma siseõhu.

Külastage meie veebisaiti või võtke meiega ühendust, et leida sobivad tooted!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks on õhufiltri vahetamine tähtis?

Õhufiltri vahetamine on oluline mitmel põhjusel ning see mõjutab nii ventilatsioonisüsteemi tervist kui ka sinu enda heaolu. Järgnevalt toome välja peamised põh
ssb.ee
Õhufiltri vahetamine on oluline mitmel põhjusel ning see mõjutab nii ventilatsioonisüsteemi tervist kui ka sinu enda heaolu. Järgnevalt toome välja peamised põhjused, miks peaksid regulaarselt kontrollima ja vahetama oma õhufiltreid. Ventilatsioonisüsteemi kaitse ja remondikulude vähendamine: Ummistunud õhufilter võib põhjustada ulatuslikku kahju sinu ventilatsioonisüsteemile. Tolm, mustus ja muud osakesed kogunevad filtri pinnale ning kui filter on ummistunud, väheneb õhu läbivool ning ventilatsioonisüsteem peab tegema rohkem tööd. See võib viia süsteemi ülekoormuseni ning põhjustada

Filtriabi OÜ: Tõhusad õhufiltrid kodu ja kontori ventilatsiooniseadmetele

Filtriabi on ettevõte, mis spetsialiseerub õhufiltrite pakkumisele kodu ja kontori ventilatsiooniseadmetele. Oleme uhked, et saame pakkuda oma klientidele laias
ssb.ee
Filtriabi on ettevõte, mis spetsialiseerub õhufiltrite pakkumisele kodu ja kontori ventilatsiooniseadmetele. Oleme uhked, et saame pakkuda oma klientidele laias valikus filtreid, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedi- ja ohutusstandarditele. Meie eesmärk on tagada, et teie kodu või kontori siseõhk oleks puhas ja tervislik. Meie tootevalik hõlmab nii tootja originaalfiltreid kui ka kvaliteetseid Eestis toodetud analoogfiltreid. Oluline on märkida, et kõik meie analoogfiltrid vastavad Euroopas kehtestatud standarditele ning pakuvad sama tõhusat filtreerimist kui originaaltooted, kuid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.