OG KLUBI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spordimassaaž on teraapia tüüp, mis on suunatud sportlastele ja regulaarselt füüsilist tegevust harrastavatele inimestele. See on mõeldud keha ettevalmistamisek

Millised füüsilised eelised pakub spordimassaaž?

Spordimassaaž on teraapia tüüp, mis on suunatud sportlastele ja regulaarselt füüsilist tegevust harrastavatele inimestele. See on mõeldud keha ettevalmistamiseks optimaalseks soorituseks, taastumiseks pärast suurt sündmust või heas vormis püsimiseks treeningu ajal. Spordimassaaž keskendub vigastuste ennetamisele ja lihaste ning kõõluste tervendamisele.

Erinevalt tavalisest massaažist, mida tihti kasutatakse lõõgastumiseks, on spordimassaaž sihipärasem ja dünaamilisem. See keskendub sportlaste konkreetsetele vajadustele, tegeledes kehaosadega, mis on ülekoormatud ja stressis korduvatest ja tihti agressiivsetest liigutustest.

Spordimassaaži füüsilised eelised

Üks spordimassaaži peamisi eeliseid on selle võime kiirendada taastumisprotsessi. Verevoolu suurendamine mõjutatud lihastesse aitab väljutada piimhapet ja muid ainevahetusjääke, mis võib vähendada taastumisaega ja parandada järgnevate treeningute efektiivsust.

Regulaarsed spordimassaažid võivad suurendada painduvust, venitades lihaskiude ja edendades kudede elastsust. See võib viia suurenenud liikumisulatuseni, mis on oluline sportlastele, kes soovivad parandada oma sooritust ja vähendada vigastuste riski.

Tehnikate nagu effleurage ja petrissage abil võib spordimassaaž leevendada lihasvalu ja väsimust. See mitte ainult ei tunne end hästi, vaid võimaldab sportlastel ka tõhusamalt ja suurema mugavusega treenida.

Pingete või tasakaalutuse võimalike piirkondade tuvastamise ja käsitlemisega võib spordimassaaž ennetada vigastusi enne nende tekkimist. Regulaarsed seansid aitavad hoida keha optimaalses seisukorras, muutes selle vähem vastuvõtlikuks füüsilise tegevuse pingetele.

Spordimassaaži psühholoogilised eelised

Sportlased seisavad sageli silmitsi olulise vaimse ja emotsionaalse stressiga. Spordimassaaž võib mängida rolli stressitasemete juhtimisel, edendades lõõgastumist ja pakkudes vaimset selgust, mis võib olla eriti kasulik enne võistlust.

Spordimassaaž võib aidata sportlastel saada rohkem häälestatud oma kehadele, ära tundes pingete ja väsimuse märke. See suurenenud kehatunnetus võib viia paremate enesehooldus- ja vigastuste ennetamise strateegiateni.

Spordimassaaži abil sooritusvõime tõstmine

Enne võistlust võib spordimassaaž stimuleerida vereringet, suurendada painduvust ja vähendada liigset lihaspinget, seades lava tipptasemel soorituseks.

Pärast võistlust või intensiivset treeningut võib spordimassaaž aidata kehal kiiremini taastuda ja vähendada hilinenud lihasvalu (DOMS) tõenäosust.

Järjepidev spordimassaaži teraapia võib aidata hoida keha valmisoleku seisundis, tagades, et sportlased on alati oma parimas vormis treeningute ajal.

Spordimassaaži integreerimine oma treeningrutiini

Spordimassaaži planeerimisel on ajastus ülioluline. See peaks olema ajastatud vastavalt isiku treeningprogrammile, võistlusgraafikule ja füüsilisele seisundile.

Kogemustega sporditeraapia massööri valimine on hädavajalik. Nad peaksid mõistma teie konkreetse spordiala nõudmisi ja suutma oma lähenemist teie vajadustele kohandada.

Spordimassaaž on kõige tõhusam, kui seda kasutatakse koos teiste taastumismeetoditega, nagu korralik toitumine, hüdratsioon, uni ja aktiivsed taastumistehnikad.

Kas soovite oma fitness-teekonda tõsta spordimassaaži tervendava jõuga? Võtke ühendust OG KLUBI OÜ-ga, et avastada, kuidas meie ekspertteenused võivad teie treeningrutiini ja sportlikku sooritust parandada.

Vaata lisaks:

https://www.oggym.ee/en/
https://omegafit.ee/

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saavutada maksimaalne treeninguefektiivsus ööpäevaringses jõusaalis?

Nii treeningentusiastidele kui ka professionaalsetele sportlastele on jõusaalis veedetud aja maksimeerimine ülioluline. OG KLUBI OÜ pakutava ööpäevaringse jõusa
ssb.ee
Nii treeningentusiastidele kui ka professionaalsetele sportlastele on jõusaalis veedetud aja maksimeerimine ülioluline. OG KLUBI OÜ pakutava ööpäevaringse jõusaali juurdepääsu mugavusega kaasnevad unikaalsed võimalused ja strateegiad, et oma treeninguid maksimeerida ja saavutada treeningueesmärke. Ööpäevaringse treenimise mõistmine ja selle eelised Ööpäevaringsed treeningvõimalused sobivad erinevatele ajakavadele, võimaldades treenida just siis, kui see on teile kõige mugavam, olgu see siis varahommikul, hilisõhtul või igal muul ajal. Olenemata sellest, kas olete hõivatud professionaal,

Millised on parimad toidulisandid lihasmassi suurendamiseks ja miks?

Toidulisandid võivad mängida olulist rolli fitnessi eesmärkide saavutamisel, täites toitainete lünki, suurendades sooritusvõimet ja aidates taastumist. Siiski p
ssb.ee
Toidulisandid võivad mängida olulist rolli fitnessi eesmärkide saavutamisel, täites toitainete lünki, suurendades sooritusvõimet ja aidates taastumist. Siiski peaksid need täiendama, mitte asendama tasakaalustatud toitumist ja treeningkava. Õigete toidulisandite valimine on kriitilise tähtsusega, kuna igal inimesel on unikaalsed fitnessi eesmärgid. Olgu selleks lihasmassi suurendamine, kaalu langetamine või vastupidavuse parandamine, õiged toidulisandid võivad pakkuda sihipärast tuge. Erinevate fitnessi eesmärkide jaoks mõeldud toidulisandite tüübid Proteiinipulbrid, kreatiin ja hargnenud

OG KLUBI OÜ tegevusaruanne 2022

OG Klubi OÜ põhitegevuseks on jõusaaliteenuse pakkumine ja toidulisandite müük. 2022 aastal lisandus ehitustööd.  Aruandeperioodil oli müügikäive 277 985 eurot
ssb.ee
OG Klubi OÜ põhitegevuseks on jõusaaliteenuse pakkumine ja toidulisandite müük. 2022 aastal lisandus ehitustööd. Aruandeperioodil oli müügikäive 277 985 eurot ja kasum 64 259 eurot. Ettevõttes töötas aruandeperioodil keskmiselt 2 töötajat. 2023. aastal on plaanis jätkata samade tegevusaladega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.