AD SUPPLY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 308 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

AD SUPPLY OÜ hetkeolukord

Juba 308 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ad Supply OÜ tegevusaruanne, 2022 majandusaasta 1. Peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenusgrupid

Ettevõte tegeles 2022. aastal, jätkates 2021. aasta plaane, turunduskonsultatsiooni ja reklaamiteenuste osutamisega. Viidi läbi mitmeid turundustegevuste auditeid ning aidati klientidel uute toodetega turule siseneda. Ühtlasi pakkus ettevõte loomingulist- ning tekstiloomega seotud konsultatsiooni.

2. Olulisemad aruandeaasta jooksul toimunud ning lähitulevikus planeeritavaid investeeringud

Aruandeaasta käigus investeeriti laienemisele välisturgudele. Muuseas teenindati kliente, kes tegutsevad Hispaania ja USA turul. Peamised investeeringud olid ettevõttele uute töövahendite ja õppematerjalide ostmine, samuti teistes riikides uute klientide leidmine ning sellega seotud tööreisid. Järgneval majandusaastal ei ole hetkeseisuga plaanis suuri investeeringuid.

3. Olulised uurimis- ja arendustegevuse projektid ning nendega seotud väljaminekud aruandeaastal ja järgmistel aastatel

Ettevõte otsis kõnealusel aruandeaastal uusi kliente nii Eestis kui välisriikides ning plaanib seda teha ka järgnevatel aastatel. Sellega seoses võib esineda väljaminekuid reisimise ja õppematerjalidega seoses. Ettevõte plaanib investeerida töötajate koolitamisse, et teenuste kvaliteeti ja mitmekesisust veelgi laiendada.

4. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil toimunud olulised sündmused, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Puuduvad

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.