RANNAKA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3000 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

RANNAKA EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 3000 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Rannaka Ehitus on ettevõte, mis loodi aastal 2019, ja sellest ajast alates on nad pühendunud elamute ja mitteeluhoonete ehitamisele. See on ettevõte, mis on oma lühikese tegevusaja jooksul suutnud end tõestada kui usaldusväärne ja kvaliteetne ehituspartner.

Rannaka Ehitus on osaühing, mille juhatusse kuulub üks liige. See struktuur võimaldab ettevõttel olla paindlik ja kiiresti reageerida muutustele ehitusturul. Juhatusse kuuluva liikme ülesandeks on juhtida ettevõtte igapäevast tegevust, teha strateegilisi otsuseid ja tagada, et kõik ehitusprojektid viiakse läbi kõrgeimate standardite kohaselt.

Rannaka Ehituse põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. See hõlmab nii uute hoonete ehitamist kui ka olemasolevate hoonete renoveerimist ja laiendamist. Ettevõte on spetsialiseerunud erinevatele ehitusprojektidele, sealhulgas eramute, korterelamute, ärihoonete ja tööstushoonete ehitamisele.

Rannaka Ehitus on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile. Nad kasutavad ainult parimaid materjale ja töövõtteid, et tagada iga projekti vastupidavus ja pikaealisus. Lisaks on neil tugev meeskond kogenud ehitusspetsialiste, kes on pühendunud iga projekti edukale lõpuleviimisele.

Rannaka Ehitus on ettevõte, millel on tugev visioon ja missioon. Nad usuvad, et kvaliteetne ehitus on aluseks paremale elukvaliteedile ja nad on pühendunud selle visiooni elluviimisele. Nad on pidevalt otsimas uusi ja innovaatilisi lahendusi, et parandada ehitusprotsessi ja pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust.

Kokkuvõtteks, Rannaka Ehitus on usaldusväärne ja kvaliteetne ehituspartner, kes on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele. Nad on tõestanud end kui ettevõtet, mis suudab pakkuda kvaliteetseid ehitusteenuseid ja mis on valmis vastama kõikidele ehitusvajadustele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mis on peamised elementmaja eelised?

Peamised elementmaja eelised on järgmised:  
   
 
 Kiire ehitusaeg: Elementmajad võivad ehitada väga kiiresti, kuna enamus ehituskomponente valmistatakse te
ssb.ee
Peamised elementmaja eelised on järgmised:   Kiire ehitusaeg: Elementmajad võivad ehitada väga kiiresti, kuna enamus ehituskomponente valmistatakse tehases ette ja paigaldatakse kohapeal. Madalad ehituskulud: Elementmaja ehitamine on odavam kui traditsioonilise maja ehitamine, sest suurem osa töödest tehakse tehases, mis vähendab tööjõu ja materjalikulusid. Kvaliteetne ja vastupidav: Elementmaja on kvaliteetne ja vastupidav, kuna tehas valmistatud ehituskomponendid on täpselt mõõdetud ja täpselt kohale paigaldatud. Energiasäästlik: Tänapäevased elementmajad on sageli

Kas ma saan plaatimistöödega ise hakkama?

Plaatimistööd võivad ulatuda lihtsatest projektidest nagu puidust riiulite või mööbliesemete valmistamine kuni keerukamate projektideni, nagu seinapaneelide pai
ssb.ee
Plaatimistööd võivad ulatuda lihtsatest projektidest nagu puidust riiulite või mööbliesemete valmistamine kuni keerukamate projektideni, nagu seinapaneelide paigaldamine või dushiruumide ehitamine. Kui teil pole varasemat kogemust, on soovitatav alustada lihtsamatest projektidest, mis nõuavad vähem täpsust ja kogemusi. Enne plaatimistööde alustamist tutvuge täpselt nõutavate tööriistade ja materjalidega ning vajalike sammudega, mis projekti elluviimiseks vajalikud on. Plaatimistöödeks vajalikud tavalised tööriistad hõlmavad näiteks nuga, metallitangid, haamreid, mõõdulinti, puurmasinat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.