Rohkema info nägemiseks:

RANNAKA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
RANNAKA EHITUS OÜ tegeleb üld- ja eramuehitusega, pakkudes nii peatöövõtu kui ka "võtmed kätte" lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eesti ehitusturul on üha enam hakatud hindama kvaliteeti, usaldusväärsust ja aegadest kinnipidamist. Üks ettevõte, mis on suutnud nendele nõuetele vastata ning tõusta edukaks Eesti ettevõtteks, on RANNAKA EHITUS OÜ. Nende pikaajaline kogemus ja pidev pühendumus on teinud neist nimekaimuks eramuehituse valdkonnas.

Rannaka Ehitus OÜ spetsialiseerub eramuehitusele, pakkudes nii peatöövõtu kui ka \"võtmed kätte\" lahendusi. Nende põhilisteks väärtusteks on kvaliteetne töö ja tähtaegadest kinnipidamine. Nad mõistavad, et kodu on inimeste elu oluline osa ja seetõttu peavad ehitustööd olema teostatud tippkvaliteediga ning lubatud tähtaegadel.

Üks asi, mis eristab Rannaka Ehitust teistest, on nende pakutav garantii. Nad usuvad, et klient peaks olema rahul mitte ainult ehituse alguses, vaid ka pikemas perspektiivis. Seetõttu tagavad nad oma tööle kvaliteedi ja annavad garantii, mis annab klientidele kindluse, et nende kodu on hoolega ehitatud ja vastab kõrgeimatele standarditele.

Rannaka Ehitusest on saanud ettevõte, mida tunnustatakse nii kvaliteetse töö kui ka läbipaistva asjaajamise poolest. Nende meeskond on pühendunud oma klientide vajaduste rahuldamisele ning nad teevad kõik endast oleneva, et iga projekt oleks edukas ja klientide ootustele vastav.

Kui soovite saada detailsemat teavet Rannaka Ehituse pakutavate teenuste hindade kohta, võtke nendega ühendust läbi nende kontaktivormi või helistage neile. Nende professionaalne meeskond on alati valmis teid aitama ja leidma parima lahenduse teie ehitusprojektile.

Võtke ühendust RANNAKA EHITUS OÜ-ga juba täna ja laske neil muuta teie ehitusunelmad reaalsuseks!

KONTAKT

RANNAKA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Randar H.

Meie kodu muutus nende käe all kauniks ja funktsionaalseks ning me soovitame Rannaka Ehitust kindlasti kõigile, kes otsivad usaldusväärset ehituspartnerit!

- Markus O.

Nad töötasid kiiresti ja täpselt ning suutsid kogu projekti tähtajaks lõpule viia. Kvaliteet ja tähelepanu detailidele olid silmapaistvad. Rannaka Ehitus on tõeliselt usaldusväärne ettevõte ja ma ei kujutaks ettegi teist ehituspartnerit.

- Terje T.

Nad aitasid meil luua täiusliku kodu ning nende professionaalsus ja kliendikeskne lähenemine olid muljetavaldavad. Mõistsid meie soove ja vajadusi ning tegid sellest reaalsuse. Suur tänu Rannaka Ehituse meeskonnale!

RANNAKA EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Rannaka Ehitus on ettevõte, mis loodi aastal 2019, ja sellest ajast alates on nad pühendunud elamute ja mitteeluhoonete ehitamisele. See on ettevõte, mis on oma lühikese tegevusaja jooksul suutnud end tõestada kui usaldusväärne ja kvaliteetne ehituspartner. Rannaka Ehitus on osaühing, mille juhatusse kuulub üks liige. See struktuur võimaldab ettevõttel olla paindlik ja kiiresti reageerida muutustele ehitusturul. Juhatusse kuuluva liikme ülesandeks on juhtida ettevõtte igapäevast tegevust, teha strateegilisi otsuseid ja tagada, et kõik ehitusprojektid viiakse läbi kõrgeimate standardite

Dropdown

kõik artiklid

Mis on peamised elementmaja eelised?

Peamised elementmaja eelised on järgmised:   Kiire ehitusaeg: Elementmajad võivad ehitada väga kiiresti, kuna enamus ehituskomponente valmistatakse te
ssb.ee
Peamised elementmaja eelised on järgmised:   Kiire ehitusaeg: Elementmajad võivad ehitada väga kiiresti, kuna enamus ehituskomponente valmistatakse tehases ette ja paigaldatakse kohapeal. Madalad ehituskulud: Elementmaja ehitamine on odavam kui traditsioonilise maja ehitamine, sest suurem osa töödest tehakse tehases, mis vähendab tööjõu ja materjalikulusid. Kvaliteetne ja vastupidav: Elementmaja on kvaliteetne ja vastupidav, kuna tehas valmistatud ehituskomponendid on täpselt mõõdetud ja täpselt kohale paigaldatud. Energiasäästlik: Tänapäevased elementmajad on sageli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.