CGSTRIVE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 60 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritu

CGSTRIVE OÜ hetkeolukord

Juba 60 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

CGstrive OÜ alustas tegevust 3.01.2020. Ettevõte on tegev mitmes 3D graafika valdkonnas, sealhulgas TV reklaamid, lava suurekraanide videod, filmide eriefektid ja reaalaja graafika.

2023. aastal tehti investeeringuid paremasse riistvarasse, mis on võimaldanud ettevõttel vastu võtta nõudlikumaid töid ja suurendada tööde efektiivsust ning kvaliteeti. See on oluline samm ettevõtte kasvamisel ja konkurentsivõime suurendamisel.

Professionaalsete kursuste läbimine ja iseseisev õpe on aidanud ettevõttel püsida kursis reaalaja graafika ja tehisintellekti arengutega.

Bilansimaht oli 2023. aastal 76 207 eurot ja majandusaasta tulem 53 011 eurot. Juhatuse liikmele maksti töötasu 10 714 eurot.

2024. a eesmärgid: - Ettevõtte peamine eesmärk on pakkuda kõrgeimat kvaliteeti, mis on kriitilise tähtsusega loovas tööstuses. Samuti rõhutatakse paindlikkust ja võimet kohaneda muutuva turu ja majandusega.

- Ettevõte plaanib jätkata arengut ja laiendada tegevust uutesse alamvaldkondadesse, eriti tehisintellekti kasutamises 3D graafikas ja Unreal

Engine'i lahendustes. See näitab ettevõtte soovi püsida innovatsiooni esirinnas.

- Töötajate arvu ei plaanita suurendada, kuid kavas on kaasata vabakutselisi projektidele, mis võimaldab ettevõttel jääda paindlikuks ja reageerida projektipõhisele nõudlusele.

Juhatuse liige

Jüri Unt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.