WENURA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 337 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga komment

WENURA OÜ hetkeolukord

Juba 337 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Wenura OÜ on asutatud 2020. aastal ning tegutseb peamiselt tarkvara arenduse konsultatsiooni ja väikeste investeeringute valdkonnas.

Ettevõte on ühe mehe firma, mille asutaja on kogemustega tarkvara arendaja. Lisaks omab Wenura OÜ teatud ettevõtete intellektuaalomandi (IP) osalust.

Ettevõtte missiooniks on aidata ettevõtetel saavutada oma tehnoloogilised eesmärgid pakkudes kõrgkvaliteedilist tarkvara arenduse konsultatsiooni. Visiooniks on saada tunnustatud partneriks tarkvara arenduse ja investeeringute alal pakkudes innovatiivseid lahendusi ja kasvatades väärtust nii enda kui ka klientide jaoks. Ettevõtte põhiväärtusteks on profesionaalsus, innovatsioon, usaldusväärsus ja pikaajaline koostöö.

Aastal 2022 tegi Wenura OÜ väikemahulisi investeeringuid, mis suunati virtuaalvaradesse. Arendustegevuses saab välja tuua Wenura osalust koostööprojektides, mille eesmärgiks oli arendada edasi uut tööjagamise platvormi, mis opereerib ehitustööde tegemise protsesse.

Kokkuvõttes 2022 aasta oli Wenura OÜ jaoks stabiilne ja edukas aasta. Ettevõte suutis säilitada oma positsiooni turul ning tegi mõningaid investeeringuid tuleviku kasvu tagamiseks. 2022.a. müügitulu oli 134 848 eurot. Bilansimaht oli 111 466 eurot, millest netovara moodustas 109 538 eurot.

2023.aastal plaanib Wenura OÜ vähendada investeeringute mahtu ja keskenduda konsultatsioonide pakkumisele. Peamine eesmärk on uute tarkvaraprojektide leidmine ja nende konsulteerimine, et laiendada kliendibaasi ja jätkata jätkusuutlikku arengut ja kasvu.

Juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele aruandeaastal arvestatud tasu koos sotsiaalmaksuga oli 10 682 eurot. Täiendavaid hüvitisi ametist lahkumisel pole ette nähtud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.