ÄIGRUMÄE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteerit

ÄIGRUMÄE OÜ hetkeolukord

Juba 346 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Äigrumäe OÜ (endine Kiili Residences OÜ) registreeriti äriregistris 11.02.2020.

Esimese tegevusaasta jooksul ettevõtte tegevus ei käivitunud, kuid 2021. aastal alustati elamuarendusega Viimsis, Äigrumäel.

Uus arendusala kannab nime Väike Taani ja paistab teiste seast silma oma uuendusliku kontseptsiooni poolest. Väike Taani elurajoonis on suur rõhk just arhitektuursetel lahendustel, nii hoonete kui ka maastikuarhitektuuri mõttes, sest eristutakse klassikalistest põllupealsetest arendustest.

Lisaks keskkonnateadlikule ja energiasäästlikule lähenemisele luuakse projekti raames esmakordne võimalus uutel elanikel ise oma kodud kujundada, alustades hoone tüübist ja viimistlusmaterjalidest ning lõpetades põõsaste ja mullivannidega. Hoonete arhitektuurse lahenduse autor on Apex Arhitektuuribüroo koosseisus Signe Kits, Martin Lepplaan, Märt Maripuu, Ove Ott ja Silver Soe.

Arendus koosneb 101 eramajast, 29 ridaelamuboksist, 46 korterist, lasteaiast, puhke-, sportimise- ja rekreatsioonialadest ning paljust muust, mida üks perekond eluks vajab. Kui detsembris 2021 oli Väike Taani elamurajoon alles projektifaasis ja tegeleti eelmüügiga, siis nüüd saavad kõik huvilised registreeruda veebilehel https://vaiketaani.ee. Tulevased koduomanikud on projekti suure huviga vastu võtnud. Loodame, et ehitustööde vältel see ka samas tempos jätkub. Väike Taani ehitustööd algavad juba 2022. aasta esimeses kvartalis ja esimesed majad valmivad 2023. aasta suvel. 2022. aasta märtsi seisuga on saadud kõik vajalikud ehitusload ja sõlmitud tee-ehitusleping augustis valmiva ligipääsutee rajamiseks. Paralleelselt nende tegevustega toimub ka hoonete ja infrastruktuuri projekteerimine, millega plaanitakse valmis jõuda kevadel. Samuti taotletakse esimeste hoonete ehituslubasid, et juba 2022 sügisel vundamendi valamisega algust teha. Kõik on siiani kulgenud plaanipäraselt.

Seoses projekteerimisperioodiga puudus ettevõttel tulu ja aruandeperioodi tulemiks kujunes kahjum 452 tuhat eurot (2021 kahjum 152 tuhat eurot). Seega 31.12.2022 seisuga omakapital ei vastanud nõuetele. Omakapital viiakse seadusega kooskõlla järgnevate aastate tulude arvelt.

Ettevõttes töötajaid ei ole ja juhatusele tasu ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.