VVS EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 936 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommente

VVS EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 936 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

VVS EESTI OÜ on asutatud 18.03.2020. aastal ja samal aastal alustas tegevust. VVS Eesti OÜ on veebiplatvorm, mis pakub suuremate tarnijate ja tootjate santehniliste-, ventilatsiooni- ja elektritooteid. Osaühingu põhitegevusala on veevarustus- ja kütteseadmete ning nende koosteosade müük.

Investeeringud

Aruandeperioodil VVS EESTI OÜ ei teinud investeeringuid põhivarasse. VVS EESTI OÜ ei tegelenud aruandeperioodil oluliste uurimus- ja arendustegevuse projektidega.

Tulud, kulud ja kasum 2023.aastal moodustas VVS EESTI OÜ müügitulu kokku 47655 eurot. Aruandeaasta puhaskahjum on 1665 eurot.

Personal 2023.aastal VVS EESTI OÜ lõpetas töölepingu töötajaga. Palgakulud aruandeaastal moodustasid 2091 eurot. Töötajate keskmine arv on 0 töötaja.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ettevõtte majandustulemused halvenesid 2022. aastal. Olukorra taastamiseks juhatuse liikme plaanides oli kauba valiku laiendamine, et rahuldada oma klientide nõudlust ja selle abil meelitada uusi kliente ja suurendada püsiklientide arvu. Ning selle kaudu suurendada oma müügikäivet ja kasumit.

2023.aastal ettevõtte finantsolukord on paranenud. Ning järgmisel aastal põhieesmärk on säilitada müügimahud vähemalt samal tasemel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.