NORDSTEEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1595 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommen

NORDSTEEL OÜ hetkeolukord

Juba 1595 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte on asutatud 26.03.2020 metallkonstruktsioonide ja nende osade tootmiseks.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused 2022. aasta Eesti SKP vähenes püsivhindades. Majandusanalüütikute arvates inflatsioon aeglustub, töötusemäär suureneb veidi, kuid palgakasv püsib tugev. Järgmiseks aastaks prognoositakse mõõdukat majanduskasvu ja hinnakasvu normaliseerumist. 2022. aastat iseloomustas kiire hinnatõus ning majanduskonjuktuuri halvenemine. Kiire inflatsioon ja karmistuvad rahastamistingimused vähendasid kulutusi ja tootmist, suurendades ettevõtete kulusid. IMFi värske hinnangu põhjal ootab kolmandikku maaimalmajandusest ees 2023. aastal kahanemine.

Majandus on siiski osutunud oodatust vastupidavamaks. Kiire inflatsiooni ohjeldamiseks on Euroopa Keskpanga nõukogu jätkanud baasintressimäärade tõstmist stabiilses tempos ja teeb seda edaspidi eeldatavalt veelgi. Kokkuvõtvalt ootab Eesti majandust ees raske aasta, ent intressimäärade ja maailmamajanduse stabiliseerumine võib kaasa tuua ka üllatavalt kiire taastumise.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudus. Ettevõtte poolt võetud laenude intressid on seotud EURIBORI muutusega, mistõttu intressimäärad kasvasid ja võivad veelgi tõusta.

Majandustegevusest 2022. aastal

Majandusaasta müügitulu oli 2 636 tuhat eurot. 97,8 % moodustas metalltoodete müük ja oli kogu müügitulust 2 578 tuhat eurot. 2021. aastal oli kogu müügitulu 1 363 tuhat eurot.

Investeeringute summa põhivaradesse oli 278 tuhat eurot.

Osaühingu majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid. Oma tegevuses jälgitakse keskkonna säästlikkuse printsiipe.

Vaatamat aruandeaasta lõpetamisele kasumiga ei suudetud katta kogu eelmiste perioodide kahjumit.

Osaühingu raamatupidamise aruanne on koostatud lähtudes osaühingu tegevuse jätkumisest vaatamata sellele, et seisuga 31.12.2022 ületavad ettevõtte lühiajalised kohustised käibevara summas 386,2 tuhat eurot ja omakapital oo negatiivne . Juhtkonna hinnangul ei tekita negatiivne käibekapital ja negatiivne omakapital osaühingule ületamatuid majandusraskusi ega põhjusta maksejõuetust. Ettevõttel on positiivne rahavoog koostöölepingutest. Vajadusel finantseeritakse käibekapitali puudujääki osanike rahastusest. Omakapitali kavandab juhtkond saada seadusega kooskõlla järgneval majandusaastal.

Aruandeaastal suurendati osakapitali 37,5 tuhande euro võrra.

Aruandeaastal juhtkonnas muutusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud

Juhtkonna hinnangul ei ole 2023. aastal suuri muudatusi ette näha. Jätkatakse samal põhitegevusalal ning kavandatakse saavutada majandustulemus, millega kaetakse eelmiste perioodide kahjum.

Juhtkond on teadlik keerulisest olukorrast maailmamajanduses ja on analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ning leidnud, et oluline mõju puudub. Olenemata keerulisele olukorrale majanduses ja ettevõttes on juhtkonna hinnangul ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

NORDSTEEL OÜ: Nutulugu

Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢   TÄHELEPANU!  Inforegister soovitab hoiduda koostöös
ssb.ee
Selle ettevõtte profiilil asub NUTULUGU, mis tähendab, et Võlausaldaja meel on mõru ja ta nutab. 😢 TÄHELEPANU! Inforegister soovitab hoiduda koostööst NORDSTEEL OÜ -ga, kui koostöövõimetu ettevõttega, kes ignoreerib oma kohustusi ja Võlausaldaja püüdlusi kontakti saada. Võlausaldajatele tekitatud kahju kokku on juba 1611,24 EUR. Võlgnevuste tekkimisel oli NORDSTEEL OÜ juhtide ringis K. K. , kes alustas ettevõtlusega 26 aastat tagasi 28 aastaselt. Tema poolt juhitavate ettevõtete jooksva aasta käive (2024) oli kokku 117.32 tuhat EUR-i ja tööl oli kokku 2 inimest , kelle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.