AIR GLACE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AIR GLACE OÜ mõistab, et ideaalne sisetemperatuur on oluline nii õnneliku kodu kui ka tõhusa töökeskkonna loomiseks. Meie missioon on pakkuda tipptasemel kütte-

Ettevõtte lugu

AIR GLACE OÜ mõistab, et ideaalne sisetemperatuur on oluline nii õnneliku kodu kui ka tõhusa töökeskkonna loomiseks. Meie missioon on pakkuda tipptasemel kütte- ja kliimaseadmeid, mis tagavad just teile sobiva keskkonna, olgu see hubaselt soe või värskendavalt jahe.

Alates asutamisest oleme olnud kvaliteetsete õhk-vesi soojuspumpade pakkumise esirinnas. Meie tooted pakuvad aastaringset mugavust ja tõhusust ning meie loosung "Soe täna, jahe homme!" kinnitab meie pühendumust tulevikukindlale kliimakontrollile.

Lisaks müügile pakume ka erakordseid hooldus- ja remonditeenuseid, tagades seadmete pikaealisuse ja teie rahulolu. AIR GLACE OÜ valimine tähendab investeeringut teenusesse, mis seab esikohale teie mugavuse. Tutvuge meie lahendustega ja kogege erinevust, mida pakub meie pühendunud ja kogenud meeskond. Meiega on teil alati kindlustunne, et teie ruumi temperatuur on kontrolli all.

Kontakt



+372 5668 8082

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AIR GLACE OÜ tegevusaruanne 2023

Firma põhitegevuseks oli ja on kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigaldus. 01.01.2023-31.12.2023 perioodil oli OÜ Air Glace müügitulu 125421 eurot. OÜ-
ssb.ee
Firma põhitegevuseks oli ja on kütte-, ventilatsiooni- ja kliimaseadmete paigaldus. 01.01.2023-31.12.2023 perioodil oli OÜ Air Glace müügitulu 125421 eurot. OÜ-u Air Glace juhatus koosneb ühest liikmest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.