ELEVEERE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

ELEVEERE OÜ hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Eleveere OÜ on asutatud kolme osaniku poolt 02.04.2020. Alates 04.02.2020 on Eleveere OÜ käibemaksukohustuslane.

Eleveere OÜ juhatus on üheliikmeline, juhatuse liige on Tiina Kivimeister.

Osaühing on registreeritud ja tegutseb aadressil Jõeveere talu, Ruhingu küla, Antsla vald, 66516 Võrumaa.

Eleveere OÜ on neljandal tegevusaastal jätkanud 2020. aastal alustatud arendustegevusi. Ettevõtte kliendibaas on 2023. aastal jätkuvalt kasvanud.

Ettevõte pakub rasketehnika remondi ja hoolduse teenuseid. Enamus kaasaegseid töömasinaid on varustatud kliimeseadme või konditsioneeriga, seepärast kuulub pakutavate teenuste hulka ka konditsioneeride remont ja täitmine külmaainega.

Neljanda tegevusaasta müügitulu kujunes kokku 159 388 eurot, mis oli keskmiselt 13 282 eurot kuus. Kolmandal tegevusaastal oli müügitulu kokku 172 015 eurot ja kuus keskmiselt 14 335 eurot. Võrreldes eelmise perioodiga näitab see müügitulu langust 7 %.

Klientide masinate teenindamiseks nende asukohas kasutab Eleveere OÜ kaubikut Volkswagen Transporter, mis on minitöökojana sisustatud vajalike töövahendite ja abimaterjalidega. Remonditeenuse pakkumiseks vajalikud varuosad tellitakse juhtumipõhiselt vastavalt kliendi vajadustele. Tellitud kaup toimetatakse kliendile kohale teenuseosutaja poolt. Suuremõõtmeliste ja raskekaaluliste kaupade puhul näidatakse tellimuses ära, et need tarnitakse otse kliendile aadressile.

Klientide paremaks teenindamiseks ja töökorralduse sujuvamaks muutmiseks on ettevõte soetanud 2022. aasta lõpus universaalkerega sõiduki

Volkswagen Passat. Sõiduk on kasutusel peamiselt kaupade käsitlemisega seotud sõitude tegemisel, et kaubikut saaks kasutada peamiselt remondi ja hoolduse teenuste osutamisega seotud sõitudeks.

Ettevõte näeb vajadust multifunktsionaalse laaduri soetamiseks 2024.aastal, et parandada üldisi töötingimusi ja abitegevusi paremini korraldada.

Multifunktsionaalse laaduri soetamisel otsustas ettevõtte taotleda toetust ja esitas Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametile taotluse toetuse saamiseks meetmest "Investeeringud majanduse mitmekesistamiseks maapiirkonnas mittepõllumajandusliku tegevuse suunas". PRIA otsustas detsembris 2023 Eleveere OÜ taotluse rahuldada ja toetuse määrata. Ettevõte soetab toetuse kaasabil multifunktsionaalse laaduri 2024.aastal.

2022. aasta algul on ettevõttes loodud täistööajaga töökoht ja sõlmitud tööleping insener-konsultandiga, kes osutab masinate remondi ja hoolduse teenuseid.

Juhatuse liikmele ei ole arvestatud ega makstud tasu 2023. aasta perioodi eest. Juhatuse ei ole ettevõttelt saanud 2023. aasta perioodil muid olulisi soodustusi.

Ettevõte näeb vajadust remondihalli ostmiseks või ehitamiseks, kuid seni ei ole sobilikku pakkumist leidnud.

Eleveere OÜ jätkab tegevust ja arenemist järgmisel tegevusaastal oma põhitegevusalal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.