ELEGANTICO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 862 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komme

ELEGANTICO OÜ hetkeolukord

Juba 10 862 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

ELEGANTICO OÜ põhitegevuseks 2023 majandusaastal oli puhastusteenuste osutamine äri - ja eraklientidele ning vastava kauba müük.

Ettevõtte peamisteks ärisuundadeks on hoolduskoristusteenuste pakkumine ning eripuhastustööd.

Hoolduskoristuse ärisuunal tegime kasvu lepingute näol, mis tagasid meile stabiilse rahavoo ning jätkusuutlikkuse. Koolitasime personali ning investeerisime pidevalt kaasaegsetesse töövahenditesse, tagamaks kvaliteetset töötulemust. Lisaks olime järjepidevalt suhtluses meie tarnijatega, hoides ennast kursis võimalike tagasisidede ning pakkumistega.

Eripuhastustööde ärisuunal saavutasime me tänu kvaliteetsetele töödele püsiklientide kõrge rahulolu ning rentaabluse tootmise. Viisime läbi muudatused meeskonna struktuuris ning keskendusime lisaks üksuse arendamisele.

Majandusaasta lõikes saavutasime planeeritust parema kasvu, läbi müügiosakonna aktiivsele tööle, ning arendasime juhtimissüsteemi ja finantsjuhtimise põhimõtteid.

Tulevasel majandusaastal jätkame aktiivselt müügistrateegia alusel müügi tegevusega ja laienemisega. Lisaks jätkame meie inimeste järjepidevat koolitamist ning arendamist - hoidmaks meie teeninduskvaliteeti alati kõrgena.

Juhatuse hinnangul on ettevõte jätkusuutlik ning piisavalt likviidne tulevasel majandusaastal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks on kodukoristus oluline?

Kodu on meie püha paik, kus me laeme end uuteks päevadeks ja naudime oma pere seltskonda. See on koht, kus peaksime end alati mugavalt ja turvaliselt tundma. En
ssb.ee
Kodu on meie püha paik, kus me laeme end uuteks päevadeks ja naudime oma pere seltskonda. See on koht, kus peaksime end alati mugavalt ja turvaliselt tundma. Ent tihti võib kodus olla keeruline rahu leida, kui ümberringi valitseb segadus ja mustus. Just siin astubki mängu kodukoristuse teenus, mida pakub Staar Puhastus, et tuua teie koju puhtus ja kord, ilma et peaksite selleks kulutama oma väärtuslikku aega. Kodukoristus on oluline mitmel põhjusel. Kõigepealt mõjutab puhtus ja kord otseselt meie meeleolu ja heaolu. Kui kodu on puhas ja korras, tunneme end selles ruumis automaatselt paremini.

Miks on akende puhtus oluline?

Äriedu saavutamine nõuab pidevat tähelepanu ja hoolt iga detaili suhtes, sealhulgas selle suhtes, kuidas teie ettevõte väljapoole paistab. Üks oluline element,
ssb.ee
Äriedu saavutamine nõuab pidevat tähelepanu ja hoolt iga detaili suhtes, sealhulgas selle suhtes, kuidas teie ettevõte väljapoole paistab. Üks oluline element, mis võib jätta muljet teie klientidele ja partneritele, on puhtus ja korras fassaad. Aknad mängivad selles osas võtmerolli, ja siin tulebki mängu Staar Puhastus, kes pakub professionaalset akende pesu teenust, mis muudab teie ettevõtte muljetavaldavamaks ning meelitab kliente. Kui mõelda ettevõtte fassaadile, on esimene asi, mis silma hakkab, sageli aknad. Puhtad ja läikivad aknad näitavad, et te hoolite oma ettevõtte välimusest ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.