NUPU LEARNING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 599 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommente

NUPU LEARNING OÜ hetkeolukord

Juba 599 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Nupu Learning on asutatud 2020. a maikuus.

Osaühingu põhitegevusalaks on "Muu kirjastamine" (EMTAK kood:5819).

TEGEVUSE KOKKUVÕTE 2023. aastal: - Alustati eksporttegevustega Soome turule, sh: (cid:127) Soome turu jaoks kohandati 13 toodet.

(cid:127) Osaleti Soome suurimal lastekaupade messil „Lapsimessut“. (13.04 -16.04.2023). Messil oldi väljas oma stendiga. Tutvustati ja müüdi tooteid, hangiti infot turu kohta ning loodi kontakte nii sisuloojate, edasimüüjate kui ka lasteasutustega. Messil osalemist toetas Tallinna linnavalitsus (cid:127) Tehti turundust koostöös Soome sisuloojaga (30 000 jälgijat) ning blogiga „Poikien Äidit“ (53 000 jälgijat Instagramis, 200 000+ blogilugejat) (cid:127) Sõlmiti leping Soome edasimüüjaga Kärkkäinen ning alustati nende platvormil toodete müügiga.

- Toodi turule 3 uut õppekaartide komplekti: „Eesti niidu- ja metsalilled“, „Numbrid“, „Kalad“.

- Loodi ja toodi turule uus toode – hommiku- ja õhturutiinide tabel lastele.

- Loodi uus tootekategooria: tegevuskaardid, sh 2 uut toodet: (cid:127) Tegevuskaardid „Tunded“. Loodi koostöös psühholoog Rebecca Põldmaga. Kaardid aitavad lastel tundma õppida erinevaid emotsioone ning pakuvad neile tegevusi ja tööriistu tunnetega paremini toime tulekuks.

(cid:127) Tegevuskaardid „Montessori kodus“. Loodi koostöös Eesti Montessori Ühinguga. Ühing andis tootele märgise „Eesti Montessori Ühing soovitab“. Kaardid pakuvad välja 30 erinevat kodust tegevust, mis on inspireeritud Montessori pedagoogikast.

- Sõlmiti lepingud erinevate edasimüüjate ja kauplustega (Eesti Post AS, Taibutera OÜ, Lapse heaks OÜ, Eesti Rahva Muuseumi meenepood,

Valder Group OÜ, Villemart OÜ, Kaare Lelula OÜ) ja alustati müügitegevustega.

- Jätkati müügitegevusega e-poes ning otsemüügiga lasteaedadele.

- Jätkati otsemüügiga koolidele, raamatukogudele.

- Turundustegevused viidi läbi peamiselt sotsiaalmeediakanalites, samuti raadios.

TULUD, KULUD, TULEM 2023. aasta tulud olid 72,4 tuhat eurot. Tulude teenimiseks tehti kulutusi summas 69,5 tuhat eurot. Kasum majandustegevusest oli 2,9 tuhat eurot. Ettevõtte omakapital majandusaasta lõpus oli 41,3 tuhat eurot ning kohustised ja omakapital kokku 50 tuhat eurot.

PERSONAL

Ühingu tegevust juhib 2-liikmeline juhatus, keda 2023. aastal ei tasustatud.

Ettevõttel on 1 palgaline töötaja – projektijuht.

FINANTSNÄITAJAD (cid:127) 1. Puhaskäibekapital (net working kapital) = (Käibevara – Lühiajalised kohustised) on summa, mille võrra käibevarade maksumus ületab lühiajaliste kohustiste summat. Mida suurem, seda suurem on ettevõtte maksevõime.

OÜ Nupu Learning 2023. aasta näitaja 40,6 tuhat eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.