MOBILE RESPONSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 725 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommente

MOBILE RESPONSE OÜ hetkeolukord

Juba 725 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Mobile Response OÜ on asutatud 3. juulil 2020. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on telekommunikatsiooni teenuste vahendamine. Aruandeperioodi müügitulu oli 4 042 946 eurot ja kasumiks kujunes 226 310 eurot.

Osana strateegilistest algatustest oma turupositsiooni tugevdamiseks tuleval aastal ning oluliseks kasvuks, alustame kõikehõlmavat plaani, et täiendada oma meeskonda kõrgelt kvalifitseeritud spetsialistidega telekommunikatsiooni- ja turundusvaldkonnast. Need valdkonnad mängivad olulist rolli meie edus, seetõttu on meie eesmärk tugevdada oma müügipersonali. See algatus hõlmab müügidirektori, personalijuhi ja mitme müügiesindaja värbamist, kes on kohandatud nii USA kui ka Euroopa tõhusaks teenindamiseks.

Need uued meeskonnaliikmed mängivad keskset rolli meie müügistrateegiate edendamisel ja tugevate partnerlussuhete arendamisel telekommunikatsioonisektoris, tagades sellega, et meie pakkumised on turu vajadustega kooskõlas ja meie ettevõte sammub valdkonna esirinnas.

Meie 2024. aasta kasvustrateegia keskendub kolmele peamisele ärisegmendile, mis on määratletud kui olulise laienemis- ja kasumlikkuse potentsiaaliga valdkonnad: 1. Põhja-Ameerika VoIP-äri: meie eesmärk on süvendada oma jalajälge Põhja-Ameerika turul, võimendades uuenduslikke VoIP-lahendusi, mis vastavad nii ettevõtete kui ka tarbijate muutuvatele vajadustele. Meie tähelepanu keskmes on võrreldamatu kvaliteedi, usaldusväärsuse ja klienditeeninduse pakkumine, et kindlustada meie positsioon juhtiva pakkujana selles tihedas konkurentsis.

2. Rahvusvaheline SMS-äri: erilist rõhku paneme SMS-äri laiendamisele rahvusvahelistel turgudel, sealhulgas Kanadas, Euroopa Liidus ja Aasias. Kasutades ära oma ülemaailmset võrku ja teadmisi piiriülese side vallas, kavatseme pakkuda enneolematuid SMS-teenuseid, mis vastavad nõudlusele tõhusate, turvaliste ja kulutõhusate sõnumilahenduste järele.

3. Jälgimisfunktsioonid SMS- ja kõneäri jaoks: teadvustades kasvavat vajadust suhtluse läbipaistvuse ja vastutuse suurendamise järele, kavatseme võtta kasutusele täiustatud jälgimisfunktsioonid nii oma SMS- kui ka kõneteenuste jaoks. Need funktsioonid ei anna meie klientidele mitte ainult põhjalikku ülevaadet nende suhtlusest, vaid tugevdavad ka meie teenuste usaldust ja usaldusväärsust.

Kokkuvõtteks võib öelda, et tänu sihipärasele töölevõtmisele ja sihipärasele kasvule peamistes ärisegmentides oleme valmis mitte ainult vastama areneva telekommunikatsioonimaastiku väljakutsetele, vaid ka silmapaistma. Oleme pühendunud innovatsiooni edendamisele, strateegiliste suhete arendamisele ja oma klientidele erakordse väärtuse pakkumisele, tagades seeläbi oma kasvu ja edu 2024. aastal ja edaspidi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.