JULIUS PRESS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 204 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteerit

JULIUS PRESS OÜ hetkeolukord

Juba 204 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Julius Press OÜ alustas tegevust 2020. aastal. Ettevõtte põhitegevus on kirjastamine ja raamatute hulgimüük.

2023. aastal oli Julius Press OÜ puhaskasum 8648 eurot. Ettevõtte jaotamata kasum kokku oli 30 928 eurot. Käive moodustas 117 806 eurot. Võrreldes eelneva aastaga käive ja kasum kasvasid.

Aastainventuuri käigus hinnati ladu ja tehti vajalikud korrigeerimised, et tagada laoseisu õigsus ja ettevõtte likviidsus.

Aruandeaastal viis Julius Press edukalt ellu 2023. aastale seatud plaanid: ilmusid nii planeeritud lasteraamatud, sealhulgas loodust ja maailma tutvustavad laste teadusraamatud, kui täiskasvanutele mõeldud uue populaarteadusliku sarja ”Vaatleja” esimesed raamatud. Jätkus koostöö kauaaegsete partneritega ja lisandusid ka uued, et projekte veelgi tulemuslikumalt ellu viia. Algasid ka ettevalmistused kirjastuse kodulehe ja veebipoe loomiseks.

2024. aastal plaanib Julius Press hoida senist kurssi ning avada kirjastuse kodulehe ja veebipoe.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.