INSBALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 239 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommente

INSBALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 239 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

InsBaltic OÜ juhatus koosneb kahest liikmest, kellele 2023. aastal arvestati tasu 5 610 eurot. Osaühing plaanib jätkata ilma töötajate töölevõtmiseta, pakkudes teenuseid juhatuse liikmete poolt.

2022.a. viimases kvartalis ühinesid kaks osaühingut - InsBaltic OÜ ja Eduliiga OÜ. Juhatus ja osanikud olid samad ning seetõttu otsustati ühinemise läbi jätkata ainult ühe juriidilise isikuna.

2023. aastal pakuti põhiliselt reklaamiteenuseid ning konsultatsiooni ja koolitusteenuseid kahes valdkonnas - digiturunduses ja kindlustuse kahjukäsitluses (juriidiline nõustamine). Ettevõte jätkab eelkõige reklaamiteenuste pakkumisega, teenindades olemasolevaid kliente ja otsides vähesel määral uusi kliente eelkõige Eestist.

2023.a. oli ettevõtte müügitulu 28 199 eurot ja kahjum 7 790 eurot.

Majandusaasta lõpetati küll kahjumiga, kuid juhatus ootab 2024 aastalt kasumlikku tulemit.

2024.a. jätkatakse samadel tegevusaladel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.