RGE ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kodude omanikena ei mõtle me tihti elektrisüsteemile, mis meie kodudes töötab, ega taipa, et nagu iga teinegi süsteem, vajab see tähelepanu ja hooldust. Seinade

Kas värvi muutnud pistikupesad ja lülitid on ohumärgid teie kodus?

Kodude omanikena ei mõtle me tihti elektrisüsteemile, mis meie kodudes töötab, ega taipa, et nagu iga teinegi süsteem, vajab see tähelepanu ja hooldust. Seinade taga peidus olevad juhtmed on teie kodu elektrisüsteemi eluliin ja on ülioluline, et need oleksid ajakohased ja töötaksid korrektselt teie majapidamise ohutuse ja efektiivsuse tagamiseks.

Sagedased kaitselüliti väljalülitumised

Üks ilmsemaid märke, et teie kodu elektrisüsteem võib vajada uuendamist, on sagedased kaitselüliti väljalülitumised. See võib olla nii ebamugav kui ka sügavama probleemi tunnus.

Kaitselülitid on mõeldud teie kodu kaitsmiseks, lülitades välja voolu, kui süsteem on ülekoormatud. Ülekoormus võib tekkida, kui liiga palju seadmeid töötab korraga või kui juhtmestikus on viga.

Kui väljalülitumine muutub regulaarseks ilma selge ülekoormuseta, võib see viidata sellele, et teie juhtmestik ei suuda toime tulla teie kaasaegsete seadmete elektrinõudlusega ja uuendamine võib olla vajalik.

Vilkuva või hämarduva valgustuse

Teine selge märk on valgustite vilkumine või hämardumine, eriti kui kasutusel on teisi seadmeid. See võib olla ülekoormatud vooluringi või halbade juhtmeühenduste sümptom.

Kaasaegsed kodud vajavad palju elektrit ja vananenud juhtmestik ei pruugi sellega sammu pidada, põhjustades kõikumisi teie valgustuses. See ei ole mitte ainult tüütu, vaid võib olla ka teie seadmetele kahjulik ja potentsiaalselt ohtlik.

Kui märkate seda sageli juhtuvat, on see selge märk, et teie kodu elektrisüsteem ei pruugi olla piisav ja peaks seda hindama professionaal.

Värvi muutnud pistikupesad või lülitid

Pistikupesade või lülitite värvimuutus on visuaalne näitaja, et teie elektrisüsteemiga ei ole kõik korras. See on märk, mida ei tohiks eirata.

Värvimuutus võib olla tingitud ülekuumenemisest, mis sageli on põhjustatud lahtistest või kahjustatud juhtmetest. See võib viia sädemete või isegi elektripõlenguteni, kui seda ei käsitleta.

On hädavajalik, et professionaalne elektrik vaataks üle kõik värvimuutusega pistikupesad või lülitid, et määrata põhjus ja vajalikud toimingud teie kodu ohutuse tagamiseks.

Põlemislõhn või ebaharilikud lõhnad

Kui tunnete kunagi pistikupesast või lülitist tulevat põlemislõhna või ebaharilikku lõhna, on see tõsine hoiatusmärk, et teie kodu elektrisüsteem võib olla vigane.

Elektriline põlemislõhn on eristuv ja tavaliselt näitab see, et juhtme isolatsioon on üle kuumenenud. See on kriitiline olukord, mis nõuab kohest tähelepanu.

Mõjutatud piirkonna voolu väljalülitamine ja elektriku kutsumine on esimene samm. Olenevalt leidudest võidakse soovitada ümberjuhtmetamist, et ennetada võimalikke põlenguid.

Vananenud või ebapiisavad pistikupesad

Teie kodus olevate pistikupesade arv ja tüüp võivad samuti viidata vajadusele uuendamise järele. Vanemad kodud ei olnud kavandatud tänapäeva seadmete hulgale, mida me kasutame, ja võib olla vajalik täiendavate pistikupesade paigaldamine.

Tehnoloogia arenguga suureneb ka vajadus rohkemate ja spetsialiseeritumate pistikupesade järele. Kodud peavad olema varustatud GFCI pistikupesadega teatud piirkondades, USB portidega ja seadmetega, mis suudavad toime tulla suure võimsusega seadmetega.

Pistikupesade uuendamine võib parandada ohutust, vähendades pikendusjuhtmete ja jõuplankude kasutamist, mis võivad ülekoormuse korral olla tuleohtlikud. See lisab ka teie kodule mugavust ja funktsionaalsust.

Kas märkate neid märke oma kodus? Ärge oodake, kuni probleem süveneb. Võtke ühendust RGE ELEKTER OÜ-ga, et saada professionaalne hinnang ja uuendada oma kodu elektrisüsteemi.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

RGE ELEKTER OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ RGE Elekter asutati 24. augustil 2020. aastal ja nii on tänaseks tegutsetud 3,5 aastat. Ettevõte tegeleb elektritööde teostamisega, vastav majandustegevustea
ssb.ee
OÜ RGE Elekter asutati 24. augustil 2020. aastal ja nii on tänaseks tegutsetud 3,5 aastat. Ettevõte tegeleb elektritööde teostamisega, vastav majandustegevusteate nr TEL003898. Osaühingu klientideks on nii eraisikud kui ettevõtted, töid teostatakse nii otse- kui alltöövõtu korras. 2023. aastal osutati elektritöid kokku 66 647 euro eest. Majandusaasta lõpetati kasumiga, summas 7842 eurot, moodustades müügitulust ligi 12%. Võrreldes 2022. a majandusaasta tulemustega müügitulu suurenes ligi 20%. Kõik 2023. aasta tulud teeniti Eestis. Osaühingul on üks omanik ja juhatuse liige (samas isikus),

Miks valida kohandatud elektripaneel teie kinnisvara jaoks?

Elektripaneelid on iga hoone elektrisüsteemi süda, jaotades võimsust erinevatele ahelatele ja tagades kõige sujuva toimimise. Siiski ei ole kõik elektripaneelid
ssb.ee
Elektripaneelid on iga hoone elektrisüsteemi süda, jaotades võimsust erinevatele ahelatele ja tagades kõige sujuva toimimise. Siiski ei ole kõik elektripaneelid võrdsed. Selles postituses uurime kohandatud elektripaneelide maailma ja põhjuseid, miks eritellimusel lahendus võib olla teie kodu või äri jaoks parim otsus. Elektripaneel on põhimõtteliselt seade, mis majutab kaitselüliteid või kaitseid, mis toimivad elektrijaotuse keskpunktina. See on hädavajalik elektrikoormuse haldamiseks ja ülekoormuste ning lühiste eest kaitsmiseks. Standard elektripaneelid tulevad eelmääratud arvu ahelate ja

Teenused | RGE Elekter

RGE Elekter OÜ on ettevõte, mis pakub laia valikut elektriteenuseid, mis katavad nii kodumajapidamiste kui ka suurte tööstusobjektide vajadused. Meie eesmärk on
ssb.ee
RGE Elekter OÜ on ettevõte, mis pakub laia valikut elektriteenuseid, mis katavad nii kodumajapidamiste kui ka suurte tööstusobjektide vajadused. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid elektrilahendusi, mis tagavad teie kodu ja töökoha turvalisuse ja efektiivsuse. Komponentide paigaldus Pakume professionaalset valgustite, pistikute ja lülitite paigaldust ning vahetust. Meie spetsialistid tagavad, et kõik komponendid on paigaldatud vastavalt kehtivatele ohutusstandarditele, pakkudes teile meelerahu ja kindlustunnet. Kaabeldus RGE Elekter OÜ teostab elektrijuhtmestiku,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.