EXPONAUT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1048 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommen

EXPONAUT OÜ hetkeolukord

Juba 1048 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Exponaut on asutatud Creative Union AS poolt 02.10.2020, mis on kolmekümne aastase ajalooga konsolideerimisgrupi noorim ettevõte. Exponaut lisab väärtust Creative Union teenustele ärilt-ärile (Business to Business, B2B) ja ärilt valitsusele (Business to Government B2G) müügikommunikatsioonis.

Tõstame oma klientide müügi-kommunikatsiooni tulemuslikkust. Et aidata klientidel müüa oma tooteid, teenuseid ja rakendusi kasutame originaalseid tehnoloogilisi ning protsesside juhtimise metoodilisi rakendusi.

2023 sündmused (cid:127) Panustasime tarkvara arendusse, luues veebipõhisele rakendusele lisaks ärisuhtluse mobili-rakenduse „Exponaut Matchmaking“, mis on kasutusele võetav Apple Store ja Google Play platvormidelt.

Esmakordselt oli see tarkvara kasutusel 2023 aasta Tallinn Digital Summit Expo ja European Green

Week sündmustel.

(cid:127) Exponaut platvormil viisime läbi Euroopa Rohepealinna Expo, Smart City Convention, mis hõlmas mitme erineva sündmuse omaniku sama-aegset teenindamist.

(cid:127) Exponaut viis oktoobris ühisstendiga füüsiliselt kohale mitmed tehnoloogia-ettevõtted GITEX ja Future

Urbanism näitustele Dubais ja kaasas virtuaalselt rohkemaid. Sellest sündmusest sai alguse äri-koostöö suhete sõlmimine Araabia ettevõtete esindajatega.

(cid:127) Exponaut alustas vahenduslepingute sõlmimist ettevõtjatega, kes soovivad müüa oma tooteid ja teenuseid eksportturgudel või kaasata oma tegevuse laiendamiseks kapitali rahvusvaheliselt turult.

(cid:127) Exponaut alustas koostööd organisatsioonidega, mis aitavad digitaliseerida kaupade logistikat Euroopa

Liidus. See koosttöösuund võimaldab pakkuda sihtturgudele meie klientide poolt pakutavaid paremaid praktilisi teenuseid.

2024 sündmused (cid:127) Aasta (2024) esimeses pooles on Exponaut sõlminud lepingud mitme kontserniga, mis defineeruvad kui “innovaatilised innovatsiooni ostjad”. Nendele saame pakkuda tooteid ja teenuseid turgudelt, mis on seisakus.

(cid:127) Exponaut ärimudelis on saanud tähtsa proportsiooni tulemuspõhine tasustamine – ettevõtted maksavad sooritatud tehingute pealt tulemustasu. See eristab meie teenust konsultantidest, kes ei võta vastutust lõpule viimata tehingute eest.

(cid:127) Olles Abu Dhabis toimuva AIM Congress innovatsiooni-partner, kaasasime sündmusele ettevõtteid, millest Eesti päritolu Wastelocker võitis uuenduslike lahenduste konkursi ja rahalise peapreemia. AIM kongress on ennast tõestanud Lähis-Ida juhtiva investeerimisplatvormina, mis püüab sütitada positiivseid muutusi, luues investeerimisvõimalusi, toetades solidaarsust ja arendades rahvastevahelisi majandussuhteid. Koostöö nendega piltlikustab Exponauti ambitsiooni – jõuda koostöös praktiliste tulemusteni, mis on meie klientide poolt rahaliselt mõõdetavad müügikäibe kasvus, kapitali kaasamises või kasumlikkuse kasvus.

(cid:127) Jätkuvalt arendame oma veebipõhise platvormi funktsionaalsust, et võimaldada meie klientidel efektiivselt esitada oma toodete ja teenuste pakkumisi ostjatele ja investoritele.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.