BALTIC 3D MEDTECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

BALTIC 3D MEDTECH OÜ hetkeolukord

Juba 151 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Baltic 3D MedTech OÜ asutati 5. oktoobril 2020. Ettevõtte tegevusalane kood on 47911, mis hõlmab jaemüüki posti või interneti teel.

Aruandeaastal müügitulu ei saadud.

Alates 2024. aastast lisandub uus tegevusalane kood 62091, mis hõlmab infotehnoloogia- ja arvutialaseid tegevusi. Ettevõte tegeleb 3D printerite, 3D printimistarvikute, toidulisandite ja pöördosmoosi veepuhastusseadmete edasimüügiga. Ettevõte on teinud koostööd mitmete Eesti,

Austraalia, Saksamaa ja Ühendkuningriigi ettevõtetega.

Juhatus juhatustasu aruandeaastal ei sanud.

Olulised sündmused ja tegevused 2023. aastal: (cid:127) Ettevõtte strateegiline hinnang ja kujundamine: 2023. aasta oli meie ettevõttele oluline strateegilise planeerimise ja ümberkujundamise aasta.

Hinnati ettevõtte senist tegevust ja kujundati uus strateegiline suund.

(cid:127) Pöördosmoosi konsultatsioonid ja remonditeenus: Pakuti spetsialiseeritud konsultatsioone ja remonditeenuseid pöördosmoosi seadmete valdkonnas, mis on oluliselt aidanud kaasa meie mainele usaldusväärse teenusepakkujana.

2024. aasta plaanid ja suunad: (cid:127) Dialüüsimasinate pöördosmoosi seadmete müük: Ettevõte jätkab dialüüsimasinatele mõeldud pöördosmoosi seadmete müüki, keskendudes spetsiaalselt ühe voodikoha jaoks mõeldud seadmetele.

(cid:127) Tervishoiu IT konsultatsioonid (62091): 2024. aasta teises pooles alustab Baltic 3D MedTech OÜ uut suunda tervishoiu IT konsultatsioonide valdkonnas. Selle eesmärk on pakkuda kõrgkvaliteetseid IT lahendusi ja nõustamisteenuseid tervishoiusektorile, mis aitab kaasa tervishoiuvaldkonna digitaliseerimisele ja tõhususe suurendamisele.

(cid:127) Paindlikkus ja klientide mugavus: Augustis 2024 kolib ettevõte oma praegusest esinduslikust äripinnast Kadaka tee 70a, 12618 Tallinn, et pakkuda oma klientidele paindlikumaid ja mugavamaid kohtumisvõimalusi. Uued kohtumiskohad hõlmavad Tallinna keskraamatukogu ja

Botaanikaaia meeldivaid keskkondi.

Nende uute tegevusplaanide ja suundade kaudu näitab Baltic 3D MedTech OÜ oma pühendumust ettevõtte kasvu ja arengu suunas ning jätkab oma positsiooni tugevdamist meditsiini- ja tehnoloogiasektoris. Paindlikud kohtumisvõimalused aitavad kaasa paremale klienditeenindusele ja koostööle.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.