NOVERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on mugava ja energiatõhusa keskkonna tagamine ülioluline. Selle saavutamiseks on üks võtmetähtsusega komponent teie

Mille järgi näha, et on aeg uuendada oma küttesüsteeme?

Kui olete majaomanik või kinnisvara haldaja, on mugava ja energiatõhusa keskkonna tagamine ülioluline. Selle saavutamiseks on üks võtmetähtsusega komponent teie küttesüsteem. Kuid nagu iga teinegi seade, on küttesüsteemidel piiratud eluiga ja võib vajada uuendamist, et säilitada optimaalne jõudlus. Selles postituses uurime viit märki, mis viitavad sellele, et teie küttesüsteem võib vajada uuendamist.

Küttesüsteemi efektiivsuse mõistmine

Küttesüsteemi efektiivsus viitab sellele, kui hästi teie süsteem muundab energia soojuseks. Kõrge efektiivsusega süsteemid kasutavad sama soojushulga tootmiseks vähem energiat võrreldes vanemate või vähem efektiivsete mudelitega.

Efektiivsus on oluline mitte ainult energia tarbimise ja kulude vähendamiseks, vaid ka teie süsinikujalajälje minimeerimiseks ja järjepideva mugavuse tagamiseks teie kinnisvaras.

Energiakulude suurenemine

Kui olete märganud järjepidevat energiakulude suurenemist ilma vastava tõusuta energiahindades või kasutuses, võib see olla märk, et teie küttesüsteemi efektiivsus on langemas.

Teie süsteemi energiakulu jälgimine võib pakkuda ülevaadet selle jõudlusest ja aidata otsustada, kas uuendus on vajalik.

Ebaühtlane kütmine ja külmad kohad

Ebaühtlane kütmine kogu teie kinnisvaras on selge märk, et teie süsteem võib võidelda soojuse ühtlase jaotamisega.

Külmad kohad võivad tuleneda mitmesugustest probleemidest, sealhulgas õhukanalite probleemidest või vananevast küttesüsteemist, mis ei suuda enam nõudlusega toime tulla.

Sagedased remondid ja rikked

Sagedased remondid mitte ainult ei häiri mugavust, vaid toovad kaasa ka kuhjuvaid kulusid, mis võivad muuta uuenduse pikemas perspektiivis majanduslikult mõistlikumaks otsuseks.

Kui remondikulud lähenavad või ületavad teie küttesüsteemi väärtust, on aeg kaaluda uuendust.

Teie küttesüsteem on üle 15 aasta vana

Enamik küttesüsteeme on projekteeritud kestma 15 kuni 20 aastat. Kui teie oma on sellele lähenemas või on selle juba ületanud, on tõenäoliselt aeg uuenduseks.

Kaasaegsed küttesüsteemid pakuvad olulisi täiustusi efektiivsuses, jõudluses ja omadustes võrreldes vanemate mudelitega.

Halb siseõhu kvaliteet ja liigne müra

Vananev küttesüsteem võib halva siseõhu kvaliteedi põhjustajana ringlusesse lasta tolmu, allergeene ja muid saasteaineid.

Liigne müra teie küttesüsteemist võib olla sisemise kulumise märk, mis näitab, et uuendus võib olla vajalik vaiksema töö taastamiseks.

Kas teie küttesüsteem näitab mõnda neist märkidest? Võtke ühendust NOVERT OÜ-ga, et saada põhjalik hinnang ja uurida viimaseid energiatõhusaid kütte lahendusi, mis on kohandatud teie vajadustele.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad ökoloogilised jahutuslahendused meie elukeskkonda?

Ökoloogiline jahutus viitab süsteemidele ja praktikatele, mis pakuvad mugavaid sisetemperatuure minimaalse keskkonnamõjuga. Need lahendused eelistavad taastuvai
ssb.ee
Ökoloogiline jahutus viitab süsteemidele ja praktikatele, mis pakuvad mugavaid sisetemperatuure minimaalse keskkonnamõjuga. Need lahendused eelistavad taastuvaid energiaallikaid, energiatõhusust ja jätkusuutlikku disaini, et vähendada süsinikdioksiidi heitkoguseid ja energiatarbimist. Kuna globaalsed temperatuurid tõusevad, suureneb jahutussüsteemide nõudlus, muutes hädavajalikuks ökoloogiliste alternatiivide kasutuselevõtu, mis leevendavad kliimamuutusi ja samal ajal pakuvad mugavust. Traditsiooniliste jahutussüsteemide keskkonnamõju Tavapärased jahutussüsteemid sõltuvad sageli

Kuidas parandada siseõhu kvaliteeti ventilatsiooniga?

Siseõhu kvaliteet (IAQ) viitab õhu kvaliteedile hoonete ja struktuuride sees ning ümber, eriti seoses hoone kasutajate tervise ja mugavusega. IAQ-d võivad mõjut
ssb.ee
Siseõhu kvaliteet (IAQ) viitab õhu kvaliteedile hoonete ja struktuuride sees ning ümber, eriti seoses hoone kasutajate tervise ja mugavusega. IAQ-d võivad mõjutada mitmesugused tegurid, sealhulgas saasteained, niiskus ja ventilatsiooni määrad. Siseõhu saasteained võivad pärineda paljudest allikatest, nagu ehitusmaterjalid, mööbel, puhastusvahendid, elektroonikaseadmed ja väline õhusaaste. Levinud saasteained hõlmavad lenduvaid orgaanilisi ühendeid (VOCs), peenosakesi, hallitust, õietolmu ja tubakasuitsu. Hea IAQ on elanike tervise ja heaolu jaoks ülioluline. Halb IAQ on seostatud

NOVERT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ NOVERT registreeriti oktoober 2020.a.  Põhitegevuseks on sanitaar- ja ehitustööde teostamine Eesti Vabariigi piires.  2022.a. arvestas ettevõte töötajatele t
ssb.ee
OÜ NOVERT registreeriti oktoober 2020.a. Põhitegevuseks on sanitaar- ja ehitustööde teostamine Eesti Vabariigi piires. 2022.a. arvestas ettevõte töötajatele töötasusid 23 899.- eurot. Põhikohaga töötajaid aruandeperioodi lõpuks 2. Juhatusele tasusid ei makstud. Osanikule dividende ei makstud. Aruandeperioodil soetati põhivara 7 147.- euro väärtuses. Põhivara kulumit arvestati aruandeperioodil 417.- eurot. Mõningad finantsnäitajate suhtarvud: 1) Lühiajalise kohustuse kattekordaja = käibevarad / lühiajalised kohutused = 12 709 / 6 742 = 1,89 Näitaja kajastab ettevõtte võimet katta

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.