SUSTAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1438 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

SUSTAR OÜ hetkeolukord

Juba 1438 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Aasta 2023 esimeses veerandis keskendusin Sustar OÜ töökoja valmis ehitamisele ning sisseseade hankimisele Lääne-Virumaal Simunas.

Tegin koostööd Vanakaruvalukoda OÜ ning Hvitolg OÜ-ga, et saada kapitali töökoja ehituseks ning masinate ostmiseks.

Veebruaris-märtsis asusin välja töötama Sustar OÜ esimest autoriehete sarja ning selleks sain inspiratsiooni loodusest. Märtsis oli esimene kogus ehteid valmis müügiks. Aprillis tegutsesin aktiivsemalt sotsiaalmeedias ning uuendasin e-poe tootevalikut värskelt valminud ehetega.

Jätkasin ka tekstiiltehnikate tutvustamist ning tootmist- valmisid mitmed nõeltehnikas mütsid ja sokid, millest mõned ka uue omaniku leidsid.

Koostöös Mandragorda OÜ-ga sai valmistatud mitmeid metallmanuseid piiblitele.

Maikuus kolisin suurema osa tegevusest juba uude töökotta sisse ning töökeskkond muutus paremaks ja võimalused suuremaks. Loodusest inspireeritud ehtesari sai täiendust uute mudelite näol, mis peagi ka e-poodi jõudsid. 7.mail olin külaliseks Simuna Naisteklubi emadepäeva kohvikus, kus tutvustasin ka Sustar OÜ toodangut.

Juulis valmis esimene osa ajalooliste ehete koopiate sarjast ning täiendust sai ka looduseteemaline ehtesari. 16. juulil osalesin Kärus Avatud

Talude Päeval, kus tutvustasin klientidele oma vastvalminud ehteid ning leidsin uusi kontakte. Juuli lõpus osalesin Kiruvere Muinaslaagris, kus huvilised said tutvuda nõeltehnika ning uute ajalooliste ehetega. Augusti keskel Simuna perepäeval oli taas võimalus minu toodangut näha. 20.

augustil demonstreerisin muinasriideid ja -ehteid Käru Seltsimaja kodukohvikus. Oktoobris sai jällegi täiendust loodusteemaliste ehete sari ning 10.detsembril oli ehetega kaetud laud väljas Simuna talvisel perepäeval.

Detsembris uuendasin jällegi suuremalt e-poe valikut ja väikse fotosessiooni tulemusel valmis mitmeid pilte, mida kodulehel ning sotsiaalmeedias reklaamiks kasutada. 17. veebruaril olid Sustar OÜ ehted esindatud Maahommiku saates.

Juurde sai hangitud mitmed valamise ettevalmistuseks olulised masinad ning liigun järjest lähemale sellele, et saada isiklikud valumasinad, et olla rohkem paindlik oma toodangu valmistamisel ning mitte sõltuda nii palju koostööst Vanakaruvalukoda OÜ-ga.

Leian, et aasta oli üpris edukas ning kõige suuremaks võiduks oli isikliku ehtesarja välja töötamine ja tootmine ning kodulehe uuendamine.

Sustar OÜ plaanid aastaks 2024

Aastal 2024 on plaan jätkata samas vaimus- arendada edasi oma ehtesarju ning võimalusel luua mõned uued tootesuunad, arendada edasi kodulehte ning jätkata ka tekstiilkäsitööga. Nüüd, kui töökoda on valmis, saab rohkem tegeleda toodete valmistamisega. Võimalik on ka koostööpartnerite leidmisel töötubade korraldamine kas Lääne-Virumaal või laiemalt üle Eesti.

Plaanis on edasi töötada Vanakaruvalukoda OÜ-ga, kus saab valada ka Sustar OÜ ehteid ning pakkuda teenust Vanakaruvalukoda OÜ ehete ettevalmistamisel, valamisel ning viimistlemisel. Koostöö Hvitolg OÜ-ga on kindlasti jätkumas ning restaureerimise vallas on jätkuvalt koostööd oodata Mandragora OÜ-ga, valmistades erinevaid metallmanuseid köidetele.

Kui õnnestub piisavad toodete varud tekitada, on plaan hakata pidama läbirääkimisi võimalike edasimüüjatega, et ehteid saada müüki erinevatesse poodidesse või muuseumidesse.

Kindlasti on plaan osaleda laatadel ning muudel Lääne-Virumaa kohalikel üritustel, et laiemalt tutvustada oma toodangut ja tegevusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Loodusest inspireeritud ehted

Loodus on alati olnud lõputu inspiratsiooniallikas kunstnikele, disaineritele ja käsitöölistele üle maailma. Üks eriline viis, kuidas see inspiratsioon avaldub,
ssb.ee
Loodus on alati olnud lõputu inspiratsiooniallikas kunstnikele, disaineritele ja käsitöölistele üle maailma. Üks eriline viis, kuidas see inspiratsioon avaldub, on loodusest inspireeritud ehted. Need käsitööna valminud kunstiteosed on kui tilgad looduse ilu, mis kantakse endaga kaasas, meenutades meile selle imelise maailma ilu. Looduse elementide kajastus: kivid, lehed, õied ja palju muud Loodusest inspireeritud ehted kajastavad looduse erinevaid elemente, olgu selleks siis värvikad kivid, õrnad lehed või õied. Need ehted võimaldavad meil kanda endaga kaasas looduse mitmekesisust ja ilu.

Nõeltehnika

Käsitöö on alati olnud inimkonna viis end väljendada, ühenduda minevikuga ja luua midagi ainulaadset. Üks vanadest ja ometi igavestest käsitööoskustest, mis on
ssb.ee
Käsitöö on alati olnud inimkonna viis end väljendada, ühenduda minevikuga ja luua midagi ainulaadset. Üks vanadest ja ometi igavestest käsitööoskustest, mis on ajaga koos püsinud, on nõeltehnikaga kudumine. See kunstiline protsess ei ole mitte ainult praktiline, vaid ka vaimustav viis luua ilu ja väljendada oma loovust. Nõeltehnikaga kudumine on kunst, mis hõlmab erinevaid tehnikaid, mille abil luuakse kangaid, tekstuure ja mustrimänge nõela ja niidi abil. Selle käsitööoskuse võlu seisneb selles, kuidas lihtsad liigutused ja kordused saavad luua keerukaid mustreid ning kauneid kujundeid.

Meie ettevõttest

Minevikuga ühenduse loomine on alati olnud võimas viis mõista meie päritolu ning avastada, kuidas meie esivanemad elasid. Üks ettevõte on võtnud enda südameasja
ssb.ee
Minevikuga ühenduse loomine on alati olnud võimas viis mõista meie päritolu ning avastada, kuidas meie esivanemad elasid. Üks ettevõte on võtnud enda südameasjaks tuua meile lähemale Eesti muinasaja pärand ning ajaloolise käsitöö ilu. See ettevõte on loonud tõeliselt ainulaadse maailma, mis ühendab endas ajaloolised ehted ja rõivad, käsitöö ja valamistehnikad ning pakub kordumatuid elamusi Eesti muinasaja taaskehastamise kaudu. Kui soovite end tunda justkui oleksite rännanud ajas tagasi Eesti muinasajja, siis see ettevõte on teie jaoks loonud ajaloolised ehted ja rõivad, mis toovad esile

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.