POINT2WEB EUROPE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 701 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteerit

POINT2WEB EUROPE OÜ hetkeolukord

Juba 701 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Point2Web Europe OÜ asutati 2020. aasta nobembris.

2023 Müügitulu moodustas aruandeaastal 4 206 218 eurot.

2023 Aruandeaastal investeeringuid ei olnud ning ei planeerita järgmisel aastal.

2024.a. on plaanis sama põhitegevusala ning realiseerimise kasv.

Point2Web Europe OÜ arvestusvaluuta on USA dollar (USD), kuna valdav osa ettevõtte tehingutest toimuvad väljaspool Eesti majanduskeskkonda ning on fikseeritud USA dollarites. Raamatupidamise aastaaruande arvnäitajad on esitatud eurodes.

2023. aastal investeeris ettevõte aktiivselt oma töövõtjate võrgustiku laiendamisse, mis hõlmas ka uue esinduse avamist Tallinnas. See strateegiline otsus on võimaldanud meil meelitada andekaid spetsialiste ja mitmekesistada oma teadmistebaasi, aidates kaasa klientide ja turgude laiemale hõlmamisele. Lisaks näitas ettevõte Ukraina keerulise olukorra tõttu üles sotsiaalset vastutust ja aitas sõjapiirkondades asuvatel töövõtjatel ümberpaigutada ja nende tegevust ohututesse piirkondadesse viia.

Samuti juhime tähelepanu olulisele tegurile, mis võib ettevõtte finantsseisundit mõjutada. See on olukord Ukrainas ja selle negatiivne mõju meie töövõtjate partnerite efektiivsusele. Sõda Ukrainas tõi kaasa töövõtjapartnerite töö efektiivsuse osalise languse ning mõjutas omakorda meie ettevõtte tööde kvaliteeti ja ajastust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.