TIMPKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Piduriklotsid on teie sõiduki pidurisüsteemi kriitiline komponent. Need on osad, mis rakendavad survet ja hõõrdumist piduriketastele, mis omakorda aeglustavad j

Millal tuleks piduriklotse vahetama minna?

Piduriklotsid on teie sõiduki pidurisüsteemi kriitiline komponent. Need on osad, mis rakendavad survet ja hõõrdumist piduriketastele, mis omakorda aeglustavad ja peatavad teie rattad. Valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, keraamikast ja komposiitmaterjalidest, on piduriklotsid mõeldud vastupidavaks, kuid kuluvad paratamatult aja jooksul intensiivse kuumuse ja surve tõttu.

Piduriklotside seisundi eiramine võib viia pidurdusefektiivsuse vähenemiseni, võimaliku kahjustuseni ketastele ja sõiduki ohutuse kompromiteerimiseni. On oluline ära tunda märgid, mis viitavad sellele, et teie piduriklotsid vajavad vahetamist, et säilitada optimaalne jõudlus ja ohutus.

Vinguvad või kriiskavad hääled

Üks levinumaid kulunud piduriklotside indikaatoreid on kõrge heliga vinguv müra pidurdamisel. See heli on tavaliselt põhjustatud väikesest, metallist indikaatorist, mis on mõeldud andma teile kuuldava hoiatuse, et teie piduriklotsid on muutumas õhukeseks.

Kui kuulete seda müra järjepidevalt, on see selge märk, et teie piduriklotsid vajavad ülevaatust ja võimalik, et ka vahetust.

Vähenenud pidurdusvõime

Kui piduriklotsid kuluvad, võite märgata pidurdusvõime vähenemist. See võib ilmneda pikema peatumisteekonnana või vajadusena rakendada piduripedaalile rohkem survet, et saavutada sama pidurdusjõud.

Vähenenud pidurdusvõime on tõsine ohutusmure ja peaks viima pidurisüsteemi kontrollini nii kiiresti kui võimalik.

Piduriklotside paksus

Regulaarne piduriklotside ülevaatus võib paljastada nende paksuse. Enamik tootjaid soovitab piduriklotse vahetada, kui need on jõudnud umbes 3 mm paksuseni.

Sõitmine piduriklotsidega, mis on õhemad kui soovitatud minimaalne paksus, võib viia pidurite tuhmumiseni, suurenenud peatumisteekondadeni ja isegi pidurite rikkeni.

Sügav metalliline jahvatamine ja urisemine

Jahvatav või urisev müra pidurdamisel on märk sellest, et teie piduriklotsid on täielikult kulunud ja metallist kandepind puutub nüüd kokku kettaga. See võib kiiresti põhjustada ketta kahjustumist, viies kallimate remontideni.

Kui kogete seda, on hädavajalik teie pidurid kohe üle vaadata ja parandada, et vältida edasist kahjustust ja tagada ohutus.

Vibratsioonid ja pulsatsioonid pidurdamisel

Tunnetades vibratsiooni või pulsatsiooni piduripedaalis või roolis pidurdamisel, võib see olla märk kõverdunud ketastest, mis võivad tekkida, kui piduriklotsid on kulunud ebaühtlaselt või on üle kuumenenud.

Kõverdunud ketastel võib oluliselt mõjutada teie pidurite jõudlust ja seda tuleks käsitleda koos piduriklotside vahetamisega, et taastada korrektne pidurdamisfunktsioon.

Kas märkate mõnda neist märkidest oma sõiduki piduritega? Võtke ühendust TIMPKA OÜ-ga ekspertpiduriklotside vahetuseks ja tagage oma ohutus teel.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mille järgi valida õigeid rehve oma sõidukile?

Turul on saadaval mitut tüüpi rehve, mis on mõeldud spetsiifilistele sõidukitele ja sõidutingimustele. Peamised kategooriad hõlmavad suve-, talve-, aastaringsei
ssb.ee
Turul on saadaval mitut tüüpi rehve, mis on mõeldud spetsiifilistele sõidukitele ja sõidutingimustele. Peamised kategooriad hõlmavad suve-, talve-, aastaringseid-, jõudlus- ja maastikurehve. Nende erinevuste mõistmine aitab teha teadliku otsuse. Iga rehviga kaasneb spetsifikatsioonide komplekt, mis näitab selle suurust, kandevõimet ja kiirusreitingut. Need on tavaliselt leitavad rehvi küljelt ja on olulised selleks, et tagada rehvi sobivus teie sõidukile ja selle jõudlusnõuetele vastamine. Rehvi mustrisügavus mõjutab selle haarduvust, juhitavust ja võimet vett hajutada. Erinevad

Milline on sõiduki regulaarse hoolduse tähtsus?

Regulaarne sõiduki hooldus on rutiinne protsess, mis hõlmab sõiduki kontrollimist ja teenindamist, et tagada selle efektiivne, ohutu ja usaldusväärne töö. See h
ssb.ee
Regulaarne sõiduki hooldus on rutiinne protsess, mis hõlmab sõiduki kontrollimist ja teenindamist, et tagada selle efektiivne, ohutu ja usaldusväärne töö. See hõlmab mitmeid kontrolle ja parandusi, mis käsitlevad sõiduki erinevaid osi alates mootorist kuni rehvideni. Regulaarne sõiduki hooldamine võib viia kütusekulu vähenemiseni, ohutuse paranemiseni, heitgaaside vähendamiseni ja üldiste kulude languseni, mis on seotud remondi ja riketega. See aitab kaasa ka sujuvamale sõidule ja pikendab sõiduki eluiga. Võtmetähtsusega hooldustegevused Üks kriitilisemaid hooldusülesandeid on õli

TIMPKA OÜ tegevusaruanne 2022

Timpka OÜ asutati ja kanti Äriregistrisse 10.12.2020. a. Põhitegevusalaks oli ettevõtte asutamisel, lõppenud majandusaastal ja on planeeritud ka järgnevateks aa
ssb.ee
Timpka OÜ asutati ja kanti Äriregistrisse 10.12.2020. a. Põhitegevusalaks oli ettevõtte asutamisel, lõppenud majandusaastal ja on planeeritud ka järgnevateks aastateks hulgi- ja jaekaubandus. Lõppenud majandusaasta põhieesmärk oli suurendada müügitulu ning ettevõtte kasumlikkust kasvatada. Järgmisel majandusaastal on kavas olemasolevat kliendibaasi säilitada. Aruandeaastal suuremaid soetusi polnud. Juhatuses on üks liige. Juhatuse liikmele arvestati töötasu 2022. aastal 9 895 eurot. Timpka OÜ tugevateks külgedeks võib pidada head asukohta lähedal tegutsevatele ettevõtetele. Timpka OÜ on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.