Rohkema info nägemiseks:

TIMPKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme varuosade ja rehvide müügi ning autoteenindusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ees ootav tee on sujuvam ja teie reis turvalisem. TIMPKA OÜ-s mõistame, et sõiduk, millega sõidate, on enamat kui lihtsalt transpordivahend; see on oluline osa teie igapäevaelust. Seetõttu oleme pühendunud võrdlematule varuosade ja rehvide valikule erinevatele mootorsõidukitele, tagades, et ükskõik mida te juhite, võite Sõita kindlustundega!

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume laia valikut varuosi ja rehve erinevatele mootorsõidukitele. Peresõidukist, mis viib teie lapsed kooli, kuni raskeveokini, mis on teie äri mootoriks, meil on osad, mis hoiavad teie mootorid nurruvatena ja teie rattad pöörlemas.

Meie inventuur on hoolikalt kureeritud, et sisaldada ainult kõrgeima kvaliteediga varuosi sõiduautodele, veokitele ja teistele mootorsõidukitele. Me mõistame usaldusväärsuse ja vastupidavuse tähtsust, mistõttu on iga meie riiulil olev toode testitud, et vastata rangeimatele standarditele. Kui valite TIMPKA OÜ, valite partneri oma sõiduki jõudluses ja pikaealisuses.

Ja kui on juttu rehvidest, siis oleme teid katnud. Meie rehvide müük hõlmab erinevate brändide ja mudelite valikut, igaüks neist on loodud pakkuma ülimat haarduvust, juhitavust ja turvalisust teie konkreetsetele sõiduvajadustele. Olgu sõidate jäistel teedel või kruiisite päikesepaistelisel päeval, meie rehvid pakuvad haaret ja stabiilsust, mida vajate rahuliku meelega reisimiseks.

TIMPKA OÜ-s oleme rohkem kui lihtsalt tarnija; oleme kirglikud inimesed, kes usuvad oma klientide volitamisse erakordse teeninduse ja asjatundliku nõu kaudu. Oleme siin, et juhatada teid õigete varuosade ja rehvide juurde, tagades, et iga teie võetud reis on meie pühendumuse tunnistus teie turvalisusele ja rahulolule.

Liituge meie teekonnaga. Varustage oma sõiduk turul kõige paremate varuosade ja rehvidega ning kogege kvaliteedi ja hoolivuse erinevust. TIMPKA OÜ-ga sõites ei ole te lihtsalt teel – alustate teekonda usaldusväärse kaaslasega, kes seisab teie kõrval, miil pärast miili.

Sõitke kindlustundega! Valige kõigi oma mootorsõidukite vajaduste jaoks TIMPKA OÜ.

Kontakt

TIMPKA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark T.

Suurepärane teenindus, alati valmis aitama!

- Anna K.

Usaldusväärsed varuosad, mida saan alati usaldada.

- Jaanus A.

Tõeliselt professionaalne meeskond, kes teab, mida nad teevad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millal tuleks piduriklotse vahetama minna?

Piduriklotsid on teie sõiduki pidurisüsteemi kriitiline komponent. Need on osad, mis rakendavad survet ja hõõrdumist piduriketastele, mis omakorda aeglustavad ja peatavad teie rattad. Valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, keraamikast ja komposiitmaterjalidest, on piduriklotsid mõeldud vastupidavaks, kuid kuluvad paratamatult aja jooksul intensiivse kuumuse ja surve tõttu. Piduriklotside seisundi eiramine võib viia pidurdusefektiivsuse vähenemiseni, võimaliku kahjustuseni ketastele ja sõiduki ohutuse kompromiteerimiseni. On oluline ära tunda märgid, mis viitavad sellele,

Dropdown

kõik artiklid

Mille järgi valida õigeid rehve oma sõidukile?

Turul on saadaval mitut tüüpi rehve, mis on mõeldud spetsiifilistele sõidukitele ja sõidutingimustele. Peamised kategooriad hõlmavad suve-, talve-, aastaringsei
ssb.ee
Turul on saadaval mitut tüüpi rehve, mis on mõeldud spetsiifilistele sõidukitele ja sõidutingimustele. Peamised kategooriad hõlmavad suve-, talve-, aastaringseid-, jõudlus- ja maastikurehve. Nende erinevuste mõistmine aitab teha teadliku otsuse. Iga rehviga kaasneb spetsifikatsioonide komplekt, mis näitab selle suurust, kandevõimet ja kiirusreitingut. Need on tavaliselt leitavad rehvi küljelt ja on olulised selleks, et tagada rehvi sobivus teie sõidukile ja selle jõudlusnõuetele vastamine. Rehvi mustrisügavus mõjutab selle haarduvust, juhitavust ja võimet vett hajutada. Erinevad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.