TIMPKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Turul on saadaval mitut tüüpi rehve, mis on mõeldud spetsiifilistele sõidukitele ja sõidutingimustele. Peamised kategooriad hõlmavad suve-, talve-, aastaringsei

Mille järgi valida õigeid rehve oma sõidukile?

Turul on saadaval mitut tüüpi rehve, mis on mõeldud spetsiifilistele sõidukitele ja sõidutingimustele. Peamised kategooriad hõlmavad suve-, talve-, aastaringseid-, jõudlus- ja maastikurehve. Nende erinevuste mõistmine aitab teha teadliku otsuse.

Iga rehviga kaasneb spetsifikatsioonide komplekt, mis näitab selle suurust, kandevõimet ja kiirusreitingut. Need on tavaliselt leitavad rehvi küljelt ja on olulised selleks, et tagada rehvi sobivus teie sõidukile ja selle jõudlusnõuetele vastamine.

Rehvi mustrisügavus mõjutab selle haarduvust, juhitavust ja võimet vett hajutada. Erinevad mustridisainid sobivad paremini erinevatele sõidutingimustele, nagu märjad teed või maastikusõit.

Tegurid, mida arvestada rehvide valimisel

On oluline valida rehvid, mis sobivad teie sõiduki tüübiga. See hõlmab tootja soovituste arvestamist ning teie sõiduki suuruse ja kaalu kaalumist.

Teie kohalik kliima ja tüüpilised sõidutingimused peaksid oluliselt mõjutama teie rehvide valikut. Näiteks kui elate piirkonnas, kus on karmid talved, on kvaliteetsete talverehvide investeerimine ohutuse tagamiseks hädavajalik.

Mõned rehvid on disainitud jõudluse parandamiseks, pakkudes paremat haarduvust ja juhitavust, samas kui teised eelistavad kütusesäästlikkust. Teie sõidustiil ja prioriteedid määravad teie jaoks parima tasakaalu.

Kuigi premium kaubamärgid pakuvad sageli kõrgemat kvaliteeti ja paremat jõudlust, on olemas ka palju eelarvesõbralikke valikuid, mis ei tee ohverdusi ohutuses. On oluline leida rehv, mis sobib teie finantsplaaniga ilma kvaliteeti ohverdamata.

Spetsiaalsed rehvid ja millal neid kasutada

Aastaringsete rehvidega on mitmekülgne valik, mis suudab toime tulla erinevate tingimustega, kuid äärmuslikus ilmas ei pruugi need toimida nii hästi kui spetsiaalselt nendele tingimustele disainitud rehvid.

Run-Flat rehvid võimaldavad teil pärast rehvi purunemist lühikest aega edasi sõita, andes teile piisavalt aega ohutu asukoha või teeninduskeskuseni jõudmiseks.

Kui sõidate sageli kruusateedel või karmil maastikul, võivad maastikurehvid, millel on tugevdatud küljed ja agressiivsed mustrid, pakkuda vajalikku vastupidavust ja haarduvust.

Rehvide hooldamine

Regulaarne hooldus, sealhulgas rehvirõhu, joondamise ja tasakaalustamise kontrollimine, on oluline teie rehvide eluea pikendamiseks ja teie ohutuse tagamiseks teel.

Rehvi kulumismustrite lugemise oskus aitab teil tuvastada probleeme teie sõiduki joonduse või vedrustusega ja määrata õige aeg rehvide vahetamiseks.

Eksperdi nõuandeid ja kvaliteetsete rehvide laia valikut pakub TIMPKA OÜ – teie usaldusväärne partner sõiduki hoolduses ja jõudluses.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millal tuleks piduriklotse vahetama minna?

Piduriklotsid on teie sõiduki pidurisüsteemi kriitiline komponent. Need on osad, mis rakendavad survet ja hõõrdumist piduriketastele, mis omakorda aeglustavad j
ssb.ee
Piduriklotsid on teie sõiduki pidurisüsteemi kriitiline komponent. Need on osad, mis rakendavad survet ja hõõrdumist piduriketastele, mis omakorda aeglustavad ja peatavad teie rattad. Valmistatud erinevatest materjalidest, sealhulgas metallist, keraamikast ja komposiitmaterjalidest, on piduriklotsid mõeldud vastupidavaks, kuid kuluvad paratamatult aja jooksul intensiivse kuumuse ja surve tõttu. Piduriklotside seisundi eiramine võib viia pidurdusefektiivsuse vähenemiseni, võimaliku kahjustuseni ketastele ja sõiduki ohutuse kompromiteerimiseni. On oluline ära tunda märgid, mis viitavad sellele,

Milline on sõiduki regulaarse hoolduse tähtsus?

Regulaarne sõiduki hooldus on rutiinne protsess, mis hõlmab sõiduki kontrollimist ja teenindamist, et tagada selle efektiivne, ohutu ja usaldusväärne töö. See h
ssb.ee
Regulaarne sõiduki hooldus on rutiinne protsess, mis hõlmab sõiduki kontrollimist ja teenindamist, et tagada selle efektiivne, ohutu ja usaldusväärne töö. See hõlmab mitmeid kontrolle ja parandusi, mis käsitlevad sõiduki erinevaid osi alates mootorist kuni rehvideni. Regulaarne sõiduki hooldamine võib viia kütusekulu vähenemiseni, ohutuse paranemiseni, heitgaaside vähendamiseni ja üldiste kulude languseni, mis on seotud remondi ja riketega. See aitab kaasa ka sujuvamale sõidule ja pikendab sõiduki eluiga. Võtmetähtsusega hooldustegevused Üks kriitilisemaid hooldusülesandeid on õli

TIMPKA OÜ tegevusaruanne 2022

Timpka OÜ asutati ja kanti Äriregistrisse 10.12.2020. a. Põhitegevusalaks oli ettevõtte asutamisel, lõppenud majandusaastal ja on planeeritud ka järgnevateks aa
ssb.ee
Timpka OÜ asutati ja kanti Äriregistrisse 10.12.2020. a. Põhitegevusalaks oli ettevõtte asutamisel, lõppenud majandusaastal ja on planeeritud ka järgnevateks aastateks hulgi- ja jaekaubandus. Lõppenud majandusaasta põhieesmärk oli suurendada müügitulu ning ettevõtte kasumlikkust kasvatada. Järgmisel majandusaastal on kavas olemasolevat kliendibaasi säilitada. Aruandeaastal suuremaid soetusi polnud. Juhatuses on üks liige. Juhatuse liikmele arvestati töötasu 2022. aastal 9 895 eurot. Timpka OÜ tugevateks külgedeks võib pidada head asukohta lähedal tegutsevatele ettevõtetele. Timpka OÜ on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.