ARTPÜKSID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 964 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteerit

ARTPÜKSID OÜ hetkeolukord

Juba 964 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Artpüksid OÜ asutati 16.detsembril 2020 aastal. 2023 aastal oli ettevõtte põhitegevuseks reklaamimaterjalide, videote ja piltide tootmine, kõrvaltegevuseks eritellimusel abstraktsete maalide valmistamine, toodetete arvustamine ja sisuturundus jpm. Aruandeperioodi (01.01.2023 - 31.12.2023) müügikäive oli 63 438 eurot ning kasum 3997 eurot.

Aruande perioodil oli põhiline rõhk sisuturundusel ja reklaamimaterjalide produktsioonil, et kasvatada nii ettevõtte, kui ka koostööpartnerite sotsiaalmeedia kanalite jälgiate arvu, tõsta partnerite müüki ning suurendada klientide arvu. Palju sai tehtud tööd selleks, et töö kvaliteeti tõsta, st uuendasime oluliselt tehnikat. Kogu aasta jooksul panustasime eelkõige varustuse ja rekvisiitide soetamisse, mis on olnud tulemuslik - seda näitab uute, pikaaegsete klientide tekkimine ja aina suuremahulisemad produktsiooniprojektid.

Oluline rõhk oli ka eritellimus-maalide ja erinevate sisekujunduslike dekoratsoonide valmistamisel nii müügiks kui inspiratsiooni-allikateks sotsiaalmeedia kanalites. Samuti konsulteerisime kliente sotsiaalmeedia stragteegia loomise osas.

2024. aastal plaanib ettevõte tulemuslikult jätkata samades valdkondades tegutsemist, leida uusi kliente ja arendada veelgi välja kõrvaltegevuste erinevaid suundi.

Aruandeaastal töötas ettevõttes üks töötaja, tööjõukulud olid 6057 eurot.

Osaühing Artpüksid on juhatuse hinnangul jätkuvalt tegutsev, meil ei ole kavatsust ega vajadust ettevõtet likvideerida, olulisel määral vähendada selle tegevuse ulatust või sooritada olulisi tehinguid ebasoodsatel tingimustel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.