VIRTUAL PRIVACY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 334 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

VIRTUAL PRIVACY OÜ hetkeolukord

Juba 334 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Virtual Privacy OÜ oli asutatud 29.12.2020.

Aruandeperiood algab 01.01.2022 ja lõpeb 31.12.2022.

Virtual Privacy OÜ (varem - GoBlank OÜ) registrikood 16129173 (edaspidi „ettevõte“) on ettevõte, mille põhitegevusala on programmeerimine (62011).

Ettevõte alustas tegevust ja omandas algkapitali, sõlmides Simple Agreement for Future Tokens ja müüdes „Blank Tokens“ (BLANK), mis hiljem muudeti nimeks „GoBlank Tokens“ (BLANK) (edaspidi „Tokenid“) ja/või muud krüptovaluutad 2021. aastal.

2022. aasta alguses andis ettevõte välja oma toote beetaversiooni - BlockWallet rahakoti, mis on kasutaja veebilehitseja laiendusega kasutaja brauserisse integreeritav mitteavalik rahakott. Teenusele juurdepääsuks peab kasutaja looma rahakoti, kasutades laiendust. Kui rahakott on loodud, saavad kasutajad seda kasutada, saates või saades tehinguid ühilduvates plokiahelates ilma ettevõtte või kolmanda osapoole vahenduseta. Kasutaja saab BlockWallet brauseripikendust ühendada ka teiste DAppidega, st litsentsitud virtuaalvaluutateenuste pakkujate pakutavate teenustega (edaspidi „toode“).

Kuna toote beetaversioon avaldati, uurib ettevõte veel toote turusobivust ja rahaks muutmist, sest turul on suur konkurents, kuna on mitmeid erinevaid teenusepakkujaid, kes pakuvad tootega sarnaseid teenuseid.

2022. aastal kulutas ettevõte suure osa oma eelarvest peamiselt tootearendusele, vigade parandamisele ja täiustamisele, turusobivusuuringutele, turundusele ja bränditegevusele, mis on äärmiselt olulised, et püsida konkurentsitihedas valdkonnas. Ettevõtte järgmise majandusaasta kindel eesmärk on jätkata märkimisväärsete ressursside investeerimist toote arendamisse.

Pärast aruandeperioodi lõppu ei toimunud ühtegi olulist sündmust, mis oleks mõjutanud finantsaruannete mõistmist.

Perioodil 01.01.2022-31.12.2022 tehti investeeringuid tütarettevõtetesse. Ettevõte Virtual Privacy OÜ ja selle tütarettevõtte Ricitus UAB on moodustanud väikese konsolideeritud grupi ning neil on vabastatud konsolideeritud aruandlusnõuded vastavalt RPS §2.

Ettevõtte juhtkonna hinnangul ei ole 31.12.2022 seisuga erakorralisi asjaolusid, mis võiksid mõjutada ettevõtte tulemusi 2023. aastal või seada kahtluse alla ettevõtte suutlikkuse jätkata tegevust jätkuvana.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.