GYM FORMATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 118 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

GYM FORMATION OÜ hetkeolukord

Juba 118 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Gym Formation OÜ peamine tegevussuund on jätkuvalt merekonteinerisse integreeritud jõusaali tootearendus.

2023 aastal valmis ka esimene prototüüp kuid see vajab veel täiendamist ja ümberehitust, et jõuda lähemale valmis tooteni.

Lõplik toode on plaanis valmis saada 2024 aastal.

Ettevõtte kõrvaltegevused 2023 aastal on olnud eritellimusmööbli tootmine ja nende müük. Müügitulust kaetakse peamise tooteliiniga seotud arenduskulud, üürikulud ja muud kõrvalkulud. Sama liiniga plaanitakse jätakata ka 2024 aastal.

2023 on ettevõttele loodud peamise tooteliini koduleht ja 2024 on plaanis tootega esimest korda avalikkuse ette minna, et rohkem tähelepanu püüda ja seeläbi ka esimene müük teostada.

Arvestatavat konkurentsi antud valkonnas pole seni tekkinud ja plaanis on müügitegevus suunata Skandinaavia poole.

Huvi toote vastu on tekkinud ka kaugemates riikidest (Dubai) aga transpordihinna kalliduse tõttu on tehingud pooleli jäänud.

Seetõttu tarvis välja arendada ka mõistlik meretranspordi lahendus ülemere riikidele. Antud tegevus soodustab ka transpordilahendust skandinaavia suunal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.