K&K HOME OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
K&K Home on ettevõte, mis tegeleb kodusisustustoodete müügiga läbi e-poe. Oleme spetsialiseerunud hoolikalt valitud skandinaavialiku stiiliga köögi- ja sisu

K&K Home: Meie ettevõtte lugu

K&K Home on ettevõte, mis tegeleb kodusisustustoodete müügiga läbi e-poe. Oleme spetsialiseerunud hoolikalt valitud skandinaavialiku stiiliga köögi- ja sisustustarvete pakkumisele. Kuigi meie tegevus on alguse saanud alles selle aasta veebruarist, oleme pühendunud oma klientidele parimate toodete pakkumisel.

Meie eesmärgiks on tuua skandinaavialik stiil Eesti kodudesse, pakkudes laia valikut kvaliteetseid ja kaasaegseid köögi- ja sisustustarbeid. Meie tootevalik on hoolikalt valitud, et rahuldada erinevate klientide maitseid ja eelistusi. Pakume mitmesuguseid köögitarbeid, sisustuselemente, valgusteid, tekstiile ja palju muud, mis sobivad suurepäraselt skandinaavialiku stiiliga kodudesse.

Kuigi meie müüginumbrid hetkel veel ei ole väga suured, oleme pühendunud oma ettevõtte arendamisele ja kasvule. Me tegeleme aktiivselt enda reklaamimisega erinevates sotsiaalmeedia kanalites, et jõuda rohkemate potentsiaalsete klientideni ning suurendada teadlikkust meie brändist ja toodetest.

Alates selle aasta algusest oleme oma tegevust laiendanud ning hakanud pakkuma ka katusekatete paigaldust, eriti SBS-katusekatet. See on meie ettevõtte jaoks oluline samm, kuna see võimaldab meil laiendada oma teenuste valikut ja pakkuda klientidele täiendavat väärtust. Oleme pühendunud pakkuma kvaliteetset katusekatete paigaldust, mis vastab kõrgetele standarditele ja tagab klientidele turvalise ning vastupidava katuse lahenduse.

Järgnevatel aastatel plaanime jätkuvalt kasvatada oma müüki ja laiendada toodete valikut, et pakkuda klientidele veelgi rohkem valikuvõimalusi skandinaavialiku stiiliga köögi- ja sisustustoodete osas. Oleme pühendunud pakkuma parimat teenindust ning looma klientidele meeldiva ostukogemuse meie e-poes.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

K&K HOME OÜ tegevusaruanne 2022

Tegeleme kodusisustustoodete müügiga läbi e-poe. Pakume hoolikalt valitud skandinaavialiku stiiliga köögi- ja sisustustarbeid. Alustasime alles selle aasta veeb
ssb.ee
Tegeleme kodusisustustoodete müügiga läbi e-poe. Pakume hoolikalt valitud skandinaavialiku stiiliga köögi- ja sisustustarbeid. Alustasime alles selle aasta veebruarist, seepärast ei ole meie müügi numbrid veel väga suured. Tegeleme enda reklaamimisega sotsiaalmeedia kanalites ja loodame järgnevatel aastatel oma müüki ja toodete valikut suurendada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.