EPOLAHENDUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tere tulemast maailma, kus vastupidavus kohtub disainiga, kus iga pind on võimalus muutuseks. Meie missioon on lihtne: spetsialiseeruda arenenud epoksiidkatete,

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus vastupidavus kohtub disainiga, kus iga pind on võimalus muutuseks. Meie missioon on lihtne: spetsialiseeruda arenenud epoksiidkatete, akrüülkatete ja polüuretaankatete pealekandmisele erinevatel pindadel, tagades, et iga rakendus ei oleks lihtsalt kiht, vaid kestva kvaliteedi lubadus.

Kirglikkusega tipptaseme poole ja pühendumusega innovatsioonile oleme lihvinud oma oskusi, et pakkuda teile katteid, mis on esteetiliselt meeldivad ja samuti ajaproovile vastupidavad. Meie katteid on disainitud kaitsma ja esile tõstma, olgu selleks siis sageli kasutatav tööstuspõrand või võluv kodune terrass. Me usume, et õige kate võib teha kogu vahe ja oleme siin, et seda tõestada.

Meie tootevalik on meie ekspertiisi tunnistus. Vastupidavast epoksiidkatetest, mis peavad vastu suurele koormusele, kuni stiilse akrüülkatteni, mis lisab elegantsi, ja mitmekülgse polüuretaankatteni, mis on tuntud oma vastupidavuse poolest, on meil lahendus igale vajadusele. Ja meie professionaalsete paigaldusteenustega võite olla kindlad, et viimistlus on veatu.

Omaks võtke filosoofia Katte Kvaliteet, Garanteeritud! ja lubage meil muuta teie ruumid kunstiteosteks, mis püsivad. Liituge meiega teekonnal pinna täiuslikkuseni, kus iga kattekiht on geniaalsuse löök.

Uurige meie tooteid ja teenuseid ning avastage, kuidas me saame aidata teil saavutada pinna kaitse ja stiili tipptaset. Võtke meiega ühendust juba täna, et saada rohkem teavet meie innovaatiliste katelahenduste kohta.

Kontakt

+372 5646 5271

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Milline kate sobib paremini: akrüül või polüuretaan?

Õige katte valimine ehitusprojekti või rajatise hoolduse jaoks on oluline, et tagada pikaealisus, vastupidavus ja esteetiline välimus. Õige kate toimib kaitseba
ssb.ee
Õige katte valimine ehitusprojekti või rajatise hoolduse jaoks on oluline, et tagada pikaealisus, vastupidavus ja esteetiline välimus. Õige kate toimib kaitsebarjäärina keskkonnategurite, keemiliste lekete ja füüsilise kulumise vastu. Akrüül- ja polüuretaankatted on tööstuses kaks populaarset valikut, millel mõlemal on oma unikaalsed omadused ja eelised. Nende katete erinevuste mõistmine on teadliku otsuse tegemiseks hädavajalik. Akrüülkatted Akrüülkatted on veepõhised lahused, mis on valmistatud akrüülpolemeeremulsioonidest. Need on tuntud oma suurepärase ilmastikukindluse, UV-kindluse ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.