TÄDIRUTT NOKITSEB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritu

TÄDIRUTT NOKITSEB OÜ hetkeolukord

Juba 210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2023

Tädirutt Nokitseb OÜ on asutatud 2021. aastal. Osaühingu põhitegevusalaks kodulinnukasvatus.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused

Statistikaameti hinnangul vähenes Eesti majanduse maht 2023. aastal kokkuvõttes 3%. Eesti Panga majandusprognoosi järgi kujuneb Eesti majanduslangus seni arvatust pikemaks, mille peamisteks põhjusteks on Eesti eksporditurgude halb seis ja kahanenud konkurentsivõime.

Enamike prognoosijate hinnangul ootab Euroala ees majanduskasv, mis jääb alla ühe protsendi, eeldusel, et Euroopa Keskpank vähendab intressimäärasid.

Võimalusi kiiremaks, 3% lähedaseks majanduskasvuks, on oodata 2025. ja 2026. aastal.

Majandustegevusest

Ettevõte alustas tegevust 2021. aastal esimesel poolel. Oma tegevuse alustamiseks saadi Eesti Töötukassast ettevõtluse alustamise toetust summas 5879 eurot. Tootmise jaoks on soetatud vajalikud põhivarad. Aruandeaasta lõpus oli 600 munakana. Tootmise alustamisega seotud kulutusi finantseeriti osanike laenuga.

Aruandeaasta müügitulu oli 22,7 tuhat eurot, 2022. aastal oli 16,1 tuhat eurot. Osaühing tegeleb peamiselt vabalt peetavate kanade kasvatamisega ning müügitulust moodustas munade müük 79 %, 2022. aastal 86 %. Majandusaasta lõpetati kasumiga.

Ettevõtte majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid. Oma tegevuses jälgitakse keskkonna säästlikkuse printsiipe.

Juhatuses aruandeaastal muudatusi ei toimunud.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2023. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudus. Ettevõtte poolt krediidiasutustest võetud laenud on seotud EURIBORI muutusega, mistõttu Euroopa Keskpanga poolt intressimäära tõstmise korral suureneb ka laenude intressikulu.

Eesmärgid ja hinnangud

Juhtkonna hinnangul ei ole 2024. aastal tegevuses suuri muudatusi ette näha. Jätkatakse samal tegevusalal.

Vaatamata raskele olukorrale majanduses on juhtkonna hinnangul ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.