GRAVER GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eesmärk on pakkuda teile kvaliteetseid ehitus- ja transporditeenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste tee

Ettevõtte lugu

Meie eesmärk on pakkuda teile kvaliteetseid ehitus- ja transporditeenuseid, mis vastavad teie vajadustele ja ootustele. Oleme spetsialiseerunud mitmesuguste teenuste pakkumisele, et aidata teil oma projektide elluviimisel sujuvalt ja efektiivselt.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

Septiku paigaldus

Tagame teie kinnisvara korraliku reoveesüsteemi paigalduse, mis vastab kõrgeimatele standarditele ja tagab keskkonnaohutuse.


Tänavakivi paigaldus

Loome teile vastupidava ja atraktiivse tänavakivisillutise, mis lisab teie kinnistule väärtust ja visuaalset apelleeruvust.


Kaevetööd

Omame kogemusi ja oskusi igasuguste kaevetööde teostamisel, olgu selleks siis kraavide kaevamine, mulla liigutamine või muud vajalikud kaevamistööd.


Parklate, platside ja teede ehitus

Disainime ja ehitame teile vastupidavad ja funktsionaalsed parklad, platsid ja teed vastavalt teie soovidele ja vajadustele.


Konteinerite rent

Pakume laia valikut konteinereid erinevateks vajadusteks, olgu selleks siis ehitusprügi kogumine või materjalide ladustamine.


Ekskavaatori, laaduri, veoauto rent

Meie masinapark võimaldab teil rentida vajalikke masinaid oma ehitus- ja transpordiprojektide jaoks.

Kalluri teenus

Pakume professionaalset kalluriteenust materjalide transportimiseks ja kohaletoimetamiseks.


Veoteenus

Omame laia valikut veokeid ja pakume usaldusväärset veoteenust kaupade transportimiseks.


Haljastustööd

Kujundame ja hooldame teie väliruume, luues kauni ja funktsionaalse haljastuse.


Lammutustööd

Teostame lammutustöid professionaalselt ja ohutult vastavalt teie projektide nõuetele.


Lumekoristus ja lume äravedu

Tagame teie kinnistu ohutuse ja ligipääsetavuse talvel, pakkudes tõhusat lumekoristust ja äravedu.

Oleme uhked oma meeskonna professionaalsuse üle ning oleme pühendunud teie rahulolu tagamisele igas meie pakutavas teenuses. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil aidata teil oma ehitus- ja transpordiprojektidel tõhusalt ja edukalt ellu viia!

kodulehele

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

GRAVER GRUPP OÜ tegevusaruanne 2023

Graver Grupp OÜ põhitegevuseks on parklate, platside ja teede ehitus ning rasketehnika rent.  Graver Grupp OÜ müügitulu 2023. aastal oli 16 876 (2022: 20 256) e
ssb.ee
Graver Grupp OÜ põhitegevuseks on parklate, platside ja teede ehitus ning rasketehnika rent. Graver Grupp OÜ müügitulu 2023. aastal oli 16 876 (2022: 20 256) eurot. Majandusaasta puhaskahjumiks kujunes 199 (2022: 152) eurot. Graver Grupp OÜ-l töötajaid ei ole. 2024. aastal on plaan jätkata samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.