TERRAIN VEHICLE RENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 30 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

TERRAIN VEHICLE RENT OÜ hetkeolukord

Juba 30 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Terrain Vehicle Rent OÜ on majandusaastal 2023 edukalt kasvatanud oma müügitulu ligikaudu kümme korda. Ettevõte on suurendanud oma turuosa ja laiendanud oma klientide baasi. Samuti on Terrain Vehicle Rent OÜ investeerinud inventaari remonti ja jätkusuutlikku toimimisse. Terrain Vehicle

Rent OÜ on alustanud tegevuse reklaami sotsiaalmeedia veergudel, et parandada oma nähtavust ja suurendada käivet. Planeeritud sotsiaalmeedia turundusele sai lisaks teostatud ka pakutava teenuse tutvustava teleklipi filmimine ja esitamine kohalikus meediakanalis TV3.

Tulevikuplaanide hulka kuuluvad jätkuvad investeeringud seadmete ja masinapargi hoolduseks ja inventaari laiendamiseks, et parandada ettevõtte tõhusust ja laiendada tegevust. Terrain Vehicle Rent OÜ on pühendunud oma klientidele ja jätkab nende vajaduste täitmist kõrgekvaliteediliste toodete ja teenustega.

Omakapitali taastamiseks on vajalik suurendada ettevõtte käivet. Ettevõte on võtnud ette ka strateegilisi muutuse, et laiendada oma tegevust uutesse turgudesse. Kliendibaasi suurendamiseks on alustatud partnerlust kingitusteenuseid ja elamusi pakkuvate portaalidega. Lisaks jätkub partnerulus renditeenuseid pakkuva portaaliga. Tulenevalt kõrgest inflatsioonist regioonis on vaja hinnata ja kaaluda pakutavate teenuste hindade korrigeerimist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.