DIGITAL ASSETS SECURITY SOLUTIONS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

DIGITAL ASSETS SECURITY SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Digital Assets Security Solutions OÜ (reg.nr.16208932) oli asutatud 16.04.2021.

Aruandeperiood algab 01.01.2022 ja lõpeb 31.12.2022.

Äriühingul on üks juhatuse liige, kellele arvestati 2022 aastal tasu summas 96250 eurot.

Äriühingu põhitegevuseks on arvutiprogrammeerimise teenuste pakkumine (EMTAK 62011).

2022. aastal Digital Assets Security Solutions OU (“DASS”) käivitas “Lossless Protocol” (the “Protocol”) rakenduse. Kolmandas kvartalis 2022.

aastal alustas DASS rakenduse nimega "Aegis" arendamist, Web3 jälgimis- ja hoiatusplatvorm, mis põhineb SaaS (tarkvara kui teenus) ärimudelil (nimega “Aegis”).

2022. aastal suutis DASS täita jätkuvaid kohustusi nendele panustajatele, kes osalesid algse märkide müügi voorus ja ostsid Lossless tokens (nimega “LSS”)." Samuti vahetati osa oma tokenid stablecoini vastu, mille tulemusel saadi muu tulu toodete arendamiseks.

Äriühingu tegevus ei ole hooajaline ega tsükliline.

DASS-i kui startup äriühingu esmane eesmärk on Lossless Protocol ja Aegise toodete arendamine.

Pärast aruandeperioodi lõppu ei toimunud olulisi sündmusi, mis mõjutaksid raamatupidamise aastaaruande mõistmist. Valuutarisk kuulub ettevõtte tegevust mõjutavate riskide hulka. Ettevõtte juhtkond jälgib pidevalt valuutakursside kõikumist ja tegutseb vastavalt.

Äriühingu järgmise majandusaasta eesmärk on jätkata positiivse tulemusega ning leida turg Protocol ja Aegise jaoks müümiseks.

Äriühingu juhatuse hinnangul puuduvad erakorralised asjaolud, mis seisuga 31.12.2022 võiksid avaldada mõju ettevõtte tulemusi kuni 2022.

aasta aastaaruande koostamiseni või seada kahtluse alla äriühingu suutlikkuse jätkata tegevust kontsernina.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.