HOONEÜHISTU EPT TEHNIKA TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 53 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduva

HOONEÜHISTU EPT TEHNIKA TÜH hetkeolukord

Juba 53 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Hooneühistu EPT Tehnika on tulundusühistu, mille tegevuse eesmärk on: n oma liikmete garaažibokside kasutamise, hooldamise ja remontimisega seotud ühiste vajaduste rahuldamine; n ühiste maksete tegemine; n ühise elektritoite kindlustamine; n ühistule kuuluva maa-ala hooldamine; n garaaži turvalisuse tagamine; n juurdepääsuteede korrashoid; n muude ühistu vajaduste rahuldamine.

2023.a. tegeleti tavapärase majandustegevusega, investeeringuid ja muid suuremaid ettevõtmisi ei olnud.

Suureks probleemiks on kujunenud 3 inimese ühisomandis oleva garaažiosaluse nr 4 osalematus ühistu tegevuses, mis väljendub ka liikmemaksude mittemaksmises ja meeldetuletuste ignoreerimises. 27. mail 2023 otsiti e-kirjalikus vormis taas ühendust ühe kaasomanikuga, saates sama kirja ka tema senisele volitatud esinadajale aga vastust kaasomanikult endalt ei tulnud ja tema varasem volitatud esindaja teatas 30. mail saabunud meilis, et tema seda rolli enam ei täida.

Teise ühisomaniku kontaktandmete leidmine oli keerukas protsess, lõpuks leidis juhatus tema telefoni numbri, mille abil ka esmane kontakt loodi ja olukorda selgitati, järgnevalt 12. juunil saadetud e-mailile aga pole tänaseni vastust saadud.

Hooneühistul puuduvad palgalised töötajad, ühistu kõrgeimaks organiks on üldkogu, lisaks on ühistul 3-liikmeline juhatus. Raamatupidamisteenust osutati 2023. aastal lühiajalise töövõtulepinguga, muru niitmine ja lume lükkamine osteti sisse vastava teenuse osutajatelt. Elektri eest tasuti ühistule esitatava arve alusel.

Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud, kompenseeriti vaid juhatuse tegevusega seotud kütusekulu summas 29.53 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.