ALPOKAMI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 601 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteerit

ALPOKAMI OÜ hetkeolukord

Juba 601 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Aastast 2021 Alpokami OÜ tegutseb selvesüsteemide segmendis, pakkudes oma klientidele nende vajadustele orienteeritud lahendusi. Alustades kliendi projekti idee arendamisest, tagame selle eduka elluviimise ning hoiame end vastava tehnoloogia arendussuundadega püsivalt kursis.

Reageerisime kiiresti oma teenuste kohandamisega vastavalt muutunud majanduslikule olukorrale. Laiendasime laoruumi, toodete olemasolu sh. valikut ja arvu, ning koostöös kodupangaga pikendasime arvete tasumise tähtajad ja külmutasime püsiklientidele müügihinnad nii kaubale kui ka teenustele. See tähendas oluliselt lisandunud koormust, kuid tagas samas kliendiarvu- ja käibekasvu.

Aastast 2023. oleme Baltikumi juhtiv maksesüsteemide operaator mikromaksete segmendis ning panime senisest rohkem rõhku tootearendusele ja innovatsioonile – võtsime osa innovatsiooniteemalistel koolitustel ning tegime ettevalmistustöid, et alustada 2024. aastal uute innovatsiooniteenustega ja käivitada fiskaalpoliitika rakendamist.

Tegime tihedat koostööd riigiorganitega, et fiskaalsüsteemi tehnoloogia võimalikult efektiivseks muuta, seda omakorda arendada ning võimalikele tehnilistele probleemidele reageerida. Muutused selvesüsteemi sektoris on tinginud veelgi suurema vajaduse tegevusmudelite muutmise läbipaistvamaks ja ettevõtete ärimudelite uuendamiseks. Nii saame lihtsustada klientide jaoks maksete deklareerimist ning toetada maksuametnikke järelevalveprotsessi teostamisel.

Aruandeaastal ettevõtte käive moodustas 268,5 tuh.eurot (2022.a. 127,8 tuh.eurot) ning kasumiks kujunes 15,4 tuh.eurot (2022.a. 10,9 tuh.eurot). Olid tehtud investeeringud põhivaradesse summas 4,5 tuh.eurot (2022.a. 22,7 tuh.eurot). Tööjõukulu moodustasis 41,7 tuh.eurot (2022.a. 20,3 tuh.eurot).

2024.aastaks ettevõte plaanib suurendada oma turuosa ja lõpetada majandsaasta positiivse tulemusega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.