VASTSELIINA MEIEREI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 458 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritu

VASTSELIINA MEIEREI OÜ hetkeolukord

Juba 458 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 56 korda.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõte Vastseliina Meierei OÜ on asutatud 7. mail 2021.

Pakume kaasamüügiks grillil valmivaid veiselihaburgereid ning kanafileest kanaburgereid. Lisaks kanafileest kananagitsaid, isevalmistatud friikaid ja eelküpsetatud bataadifriikaid. Igal argipäeval pakume päevatoitu.

Avatud oleme terve aasta vältel olnud iga päev, välja arvatud mõned tähtpäevad ja riiklikud pühad.

Ettevõtte majandusaastat iseloomustas rahulik ning väikese käibega kevad, sügis ja talv ning aktiivne suvehooaeg, kus lisaks kohalikele einestas meie juures hulgaliselt siseturiste, vähesel määral välisturiste.

Kuna siseruumides einestamise võimalus puudub, laiendasime 2023. aasta kevadel oma väliterrassi.

2023. aasta kevadtalvel oli meil 2 töötajat, suvehooaja saabudes rakendasime osalise tööajaga juba eelmisel suvel meil töötanud inimesi ning koolitasime välja ka paar uut hooajatöötajat.

Tänu soojale septembrikuule kestis suvehooaeg pikalt. Külastajate arv langes järsult oktoobrikuus sügiseste ilmade saabumisega. Siiski oli alalisi kliente nii palju, et võrreldes eelmise sügistalvega, kus meil oli vaid kaks töötajat ja korraga oli tööl vaid üks inimene, nõudis uus olukord, et igapäevaselt oleks põhikokale lisaks mõned tunnid tööl ka abiline.

Suurenes ka tellimustööde arv (vaagnad, koogid jm tellimustööd).

2024. aasta talve, kevade ja suve plaanime jätkata sarnaselt - müüme toitu vaid kaasamüügiks ning sobilike ilmade korral säilib võimalus einestada terrassil.

Sügisel-talvel soovime jõuda lõpuni saali remondiga, et pakkuda toitlustust ka siseruumides ning korraldada erinevadi üritusi (filmiõhtud, õhtusöögid).

2024.a. jätkame samas tegevusvaldkonnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.