FUTURE FOOD NOW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 760 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommen

FUTURE FOOD NOW OÜ hetkeolukord

Juba 760 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Future Food Now loodi mais 2021 ja on toidutehnoloogia iduettevõtte, mis arendab uuenduslikke seenevalgust liha ja kala alternatiive ja toob need Mati kaubamärgi alt turule. Mati missioon on võimaldada inimestel süüa tervislikke, vähetöödeldud ja naturaalseid vegan tooteid, mis oma sensoorsetelt omadustel on väga lähedased loomsetel valguallikatele – ja neist paremadki.

2023. aastal kaasas Mati investeeringuid, et viia lõpuni kanafilee analoogi tootearendus ja tuua toode turule. Ehkki 2023. aastal tabasid ettevõtet ebameeldivad üllatused tarneraskuste näol, ületati need, leides uued partnerid ning aasta teine pool läks juba tõusvas joones.

Nii õnnestus Matil aasta lõpuks viia lõpuni kõik ettevalmistused esimese toote lansseerimiseks ning teha seenevalgust kanafilee analoog, esimene omataoline Eesti turul, inimestele kättesaadavaks.

2023 aastal oli 4 töötajat osalise koormusega.

Juhatuse liikmetele tasu makstud ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.