GRACE PLAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 345 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommente

GRACE PLAN OÜ hetkeolukord

Juba 345 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Grace Plan OÜ on Eestis tegutsev finantseerimisasutus (litsentsi number FFA000457, kehtetu alates 24.04.2024), mis on üles ehitatud kindla visiooniga, keskendudes tugevatele äripartnerlussuhetele ja pikaajalisele kasvule. 2023. aastal muutis ettevõte oma äriplaani ja jätkab nüüd tegevust vastavalt EMTAK koodile 70221 - äri- ja juhtimisalane nõustamine.

Aasta jooksul lõpetasime uute ärilaenude pakkumise avalikkusele ning jätkame teenuste pakkumist ainult olemasolevatele klientidele. Selle tulemusena oli meie intressitulud 17 382 eurot.

Grace Plan OÜ jätkab Eesti äriühingute toetamist nende rahavoogude juhtimisel, pakkudes paindlikke ja individuaalsetele vajadustele vastavaid lahendusi. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset ärinõustamist ja juhtimisalast nõustamist, mis aitaks meie klientidel saavutada oma ärieesmärke ja ületada finantsraskuseid.

Ettevõtte suurimaks tugevuseks on usaldusväärsus ja professionaalsus. Oleme tunnustatud oma usaldusväärse teeninduse ja kõrge kvaliteediga toodete poolest. Mõistame, et igal ettevõttel on oma unikaalsed vajadused ning seetõttu pakume neile paindlikke lahendusi, mis vastavad nende individuaalsetele nõudmistele.

2023. aasta aruande kohaselt ulatusid ettevõtte käibevarad 87 162 euroni ja põhivarad 52 197 euroni. Ettevõtte omakapital oli 139 359 eurot, mis kajastab finantsilise stabiilsuse säilimist. Aruandeaasta kahjum oli 26 270 eurot, mis tulenes peamiselt tegevusstrateegia muutusest ja uute avalike ärilaenude pakkumise lõpetamisest.

Juhatuse hinnangul on Grace Plan OÜ jätkuvalt tegutsev ja finantsiliselt stabiilne ettevõte, mis suudab edukalt kohaneda muutuvate turutingimustega ning pakkuda oma klientidele väärtuslikke ja usaldusväärseid nõustamisteenuseid. Ettevõte jätkab kvaliteetsete teenuste ja tõhusate lahenduste pakkumist, olles avatud ja toetav partner oma klientidele.

Grace Plan OÜ on näidanud, et suudab teha strateegilisi ja kasumlikke otsuseid, mis toetavad ettevõtte pikaajalist kasvu ja finantsstabiilsust.

Ettevõtte juhtkond on kogenud ja oskuslik, tagades läbimõeldud ja tõhusa juhtimise. Ettevõtte keskendumine riskijuhtimisele, strateegilisele investeerimisele ja finantsstabiilsusele loob kindla aluse edaspidiseks edukaks tegutsemiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.