NOORDERZON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 57 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritu

NOORDERZON OÜ hetkeolukord

Juba 57 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Noorderzon OÜ asutati 26. mail 2021. aastal.

1. Ettevõtte ülevaade

Noorderzon on väike Eestis asuv investeerimisettevõte, mille asutaja ja omanik on *PJ Datema*, staažikas professionaal, kellel on pikaajaline kogemus finantssektoris. Noorderzon keskendub varajases staadiumis investeeringutele idufirmadesse ja fintech-ettevõtmistesse, pöörates erilist tähelepanu plokiahela tehnoloogiale ja regulatiivsetele uuendustele. Vaatamata oma suurusele on ettevõte teinud olulisi edusamme Eesti kasvavate plokiahela ja fintech ökosüsteemide kasvatamisel.

2. Asutaja visioon

PJ Datema, kasutades ära oma tohutut kogemust traditsioonilises rahanduses, asutas Noorderzoni, uskudes, et plokiahel ja uued tehnoloogiad võivad finantssektoris oluliselt parandada. Tema visioon on toetada transformatiivseid ideid, mis mitte ainult ei lükka piire, vaid aitavad kaasa ka läbipaistvamate, tõhusamate ja nõuetele vastavate finantssüsteemide loomisele.

Blockchain kujundab finantssektori ümber ja Noorderzon on siin, et aidata seda muutust hõlbustada, " ütleb PJ sageli, rõhutades oma pikaajalist pühendumust innovatsiooni edendamisele selles ruumis.

3. Peamised saavutused loomise ajal

Strateegilised investeeringud - Aastatel 2019 ja 2022 tegi Noorderzon mitmeid sihipäraseid investeeringuid, toetades plokiahelapõhistele vastavuslahendustele ja fintech-uuendustele keskendunud startuppe.

- Meie portfellis on nüüd 2 ettevõtet sellistes valdkondades nagu detsentraliseeritud rahandus (DeFi), plokiahela regulatsioonide järgimine ja krüptotaristu.

Fintech & Blockchain ökosüsteemi kasv - Vaatamata oma väiksusele investeerisime ja juhendasime edukalt idufirmasid, mis ühtivad Eesti omaga õitsev tehniline keskkond.

- Osalenud ja toetanud valdkonna suurüritusi Eestis, aidates kaasa dialoogi plokiahela kasutuselevõtu ja finantsregulatsioonide teemal.

Partnerlussuhted - Loome koostööd teiste valdkonna tegijate ja ekspertidega, tugevdades veelgi plokiahela ökosüsteemi Eestis ning positsioneerides Noorderzoni aktiivseks osalejaks fintechi ja plokiahela idufirmade regulatiivse maastiku kujundamisel.

4. Investeerimisstrateegia

Noorderzoni investeerimisstrateegia peegeldab meie usku *kvaliteeti kvantiteedi asemel. Võib-olla oleme väikesed, kuid eelistame investeerida suure potentsiaaliga idufirmadesse, mis tegutsevad **plokiahela tehnoloogia* ja *regulatsioonide järgimise* ristumiskohas.

See strateegiline keskendumine võimaldab meil ületada oma kaalu, pakkudes mitte ainult kapitali, vaid ka sügavaid teadmisi ja juhiseid.

Peamised fookusvaldkonnad: - Reguleerimistehnoloogia (RegTech): investeeringud nõuetele vastavust parandavatesse lahendustesse, nagu rahapesuvastased süsteemid (AML) ja identiteedikontrolli tehnoloogiad.

- Finantsteenuste plokiahel: detsentraliseeritud finantsplatvormid (DeFi), plokiahela infrastruktuur ja nutikad lepingurakendused, mis lihtsustavad ja täiustavad traditsioonilisi finantsprotsesse.

5. *Portfelli esiletõstmised*

Noorderzoni portfell võib olla tagasihoidlik, kuid see on mõjukas: - CTOC : detsentraliseeritud finantsplatvormide teerajaja, pakkudes turvalisi ja tõhusaid plokiahela tehnoloogiat kasutavaid piiriüleseid maksesüsteeme.

- Investeering TQT-sse viis kohtuasjani, mis on endiselt pooleli, kuna juhtkonda süüdistatakse investorite vale teavitamises.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.