URMINOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 744 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteerit

URMINOR OÜ hetkeolukord

Juba 744 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Urminor (registrikood 16247108, asukoht Pärnu Kirsi 48) põhitegevuseks on puhastusvahendite (švammid, lapid) ja keskonnasõbralike ühekordsete nõude tootmine.

2023 aastal oli tegevuse põhisuunaks uutele eksportturgudele laienemine ja uute ostjate leidmine. Müügilepingute sõlmimine võttis plaanitust rohkem aega ja Urminor lõpetas aruandeaasta kahjumiga. Kuid 2023 majandusaasta lõpuks on ettevõte sõlminud müügilepinguid sellises mahus, mis võimaldavad tulevikus kasumlikult tegutseda. Tootearenduses on prioriteet keskkonnasõbralikud materjalid ja loodussõbralikud tooted. Põhilised sihtturud on Baltimaad ja Skandinaavia.

Sõjategevus, inflatsioon ja kõrged intressimäärad ei ole ettevõtte tegevust ja arenguplaane negatiivselt mõjutanud. Valuutakursside mõju on olnud vähene ja sisendhinnad on stabiliseerunud. Kõige suuremaks mõjuriks on saanud kriis Punasel merel ja sellest tulenevad tarnehäired ning transpordikulude kasv. Kui logistikahäired jäävad püsivaks, siis võib see tulevikus mingil määral pidurdada tarbekaupade inflatsioonitempo langust.

Olulisemad finantanäitajad 2023:

Varad kokku 641575 EUR

Müügitulu 977209 EUR

Kahjum -72931 EUR

Juhtkonna hinnangul on OÜ Urminor jätkusuutlikult tegutsev majandusüksus.

Ervin Luur

Juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.