AUDACIA CAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritu

AUDACIA CAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 89 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Audacia Capital OÜ esitleb 2023. aasta tegevusaruannet. Tänavune aasta oli strateegilise arengu periood, kuna keskendusime oma põhitegevusele alusepanemisele kinnisvara rentimise ja müügiteenuste valdkonnas.

Põhineb 2022. aastal:

Tunnistame 2022. aastal ees seisvaid väljakutseid, sealhulgas negatiivset aktsiapositsiooni. Selles aruandes kirjeldatakse üksikasjalikult 2023.

aastal astutud samme ettevõtte tulevase kasvu jaoks.

2023. aasta tegevused ja saavutused: (cid:127) Ettevalmistused põhitegevuseks: Kuigi kinnisvara rentimise ja müügiga seotud teenused 2023. aastal ametlikult ei alanud, tehti olulisi edusamme operatiivse infrastruktuuri ja protseduuride loomisel.

(cid:127) Saadud kliendi ettemaks: tagasime kliendilt ettemaksu 2024. aastal osutatavate teenuste eest, mis näitab varajast turuhuvi.

Finantstegevus: (cid:127) 2021. aastal emiteeris Audacia Capital OÜ edukalt Eesti NASDAQ Finantsinstrumendi (ISIN EE3300002252) väärtusega 2,5 miljonit € (osaku suurus 100 000 €).

(cid:127) 2022. aastal müüdi 300 000 € väärtuses võlakirju.

(cid:127) Esimene võlakirja kupongiintress maksti välja 2023. aastal.

Finantstulemused: (cid:127) Tulud:Kuigi põhitegevus ei ole ametlikult alanud, on ettemakse abil võimalik saada tulevast tulu.

(cid:127) Aktsiad: Meie hetke negatiivne aktsiapositsioon on -33 167 € (seisuga 31. detsember 2023).

Geopoliitilise maastiku käsitlemine:

Käimasolev konflikt Ukraina ja Venemaa vahel mõjutab jätkuvalt kinnisvarasektorit. Jälgime olukorda aktiivselt ja kohandame oma strateegiaid vastavalt.

Omakapitali taastamise ja kasvu strateegiad: (cid:127) Suurenenud müügiaktiivsus (planeeritud aastaks 2024): ehitame aktiivselt kõrge tootluse või suure müügipotentsiaaliga üüri- ja müügikinnisvara portfelli, et teenida turule toomisel märkimisväärset tulu.

(cid:127) Tulufookuse muutmine (kavandatud 2024. aastaks): meie põhifookus on tulude üleminek turu-uuringutelt rendi- ja müügivahendustasudele, et tagada pikaajaline kasumlikkus.

(cid:127) Kulude optimeerimine: 2023. aastal rakendati rangeid meetmeid, et tõhustada tegevust ja minimeerida tarbetuid kulusid. Need jõupingutused on juba andnud positiivseid tulemusi.

Tuleviku väljavaade:

Kuigi väljakutsed püsivad, oleme kindlad, et suudame praeguses kliimas navigeerida ja saavutada pikaajalist edu. Oleme jätkuvalt pühendunud: (cid:127) Investorite rahulolu: läbipaistvus ja erakordne teenindus on usalduse taastamiseks ja uute investorite meelitamiseks hädavajalikud.

(cid:127) Kinnisvaraalased teadmised: Täiendame pidevalt oma teadmisi ja turu mõistmist pideva koolituse ja turu-uuringute kaudu.

(cid:127) Pikaajaline edu: meie fookus on tulevase kasumlikkuse jaoks tugeva aluse loomisel ja positiivse aktsiapositsiooni saavutamisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.