KÕHUVABOHU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

KÕHUVABOHU OÜ hetkeolukord

Juba 51 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kõhuvabohu tegevus läinud majandusaasta jooksul on olnud stabiilne ning lähtunud minu kui nõustaja n-ö jaksust. Kliente on olnud kuus keskmiselt 1-3, mis oli ka alustades minu eesmärk. Ehk siis soovisingi vaikselt alustada ja enda pädevust läbi nõustamiste järjest suurendada. Äritegevusega 2021 augustis alustades oli mul kohe kaks klienti, kes septembris pöördusid tagasi, st soovisid veel nõustamist.

2021. aasta septembris soetasin Kõhuvabohu OÜ alt ka ligipääsu rahvusvahelisele Potty Talk konverentsile: see hõlmas minu nõustatava valdkonna psühhiaatrite, tegevusterapeutide, toitumisnõustajate, füsioterapeutide ja pediaatrite uusimaid seisukohti ja nippe. Tegu oli e-konverentsiga, mis toimis meetodile -- samal päeval on video ülekanne tasuta, aga pikema ligipääsu ja lisamaterjalide saamiseks tuleb konverentsi pilet osta. Ehk siis sain kõigepealt natuke uurida ja mõelda, kas tasuline ligipääs on vajalik või ei ning tegin ostu alles pärast seda.

Oktoober on olnud mõlemal kalendriaastal selline kuu, mil tegevust pole toimunud, novembris on aga uusi kliente tulnud. 2021 sügisel tegin ka A&T Tradingu hallatavasse teemeise.ee veebipoodi haridusasutuse kasutaja -- st nad võimaldavad minu nõustamisfirmal

Kõhuvabohu OÜ kasutada sama soodustust, mis on mõeldud lasteaedadele-koolidele. Tegu on veebipoega, mis muuhulgas müüb ka erinevaid teraapia vahendeid erivajadustega lastele. Üks olulisim vahend, mille firmale 2021 sügisel soetasin oli ajakulu mõõtja Time

Tracker, mida saab kasutada lapse potil oleku aja reguleerimiseks ja mõõtmiseks. Kuna tegu on foori põhimõttel töötava ajakulu mõõtjaga, siis on see lapsele ka huvitavam. Samuti aitab see vahend nõustamisseansside pikkuse jälgimisel. Lisaks soetasin veel ka erinevaid rahustavaid, puhutavaid ning näritavaid teraapiavahendeid katsetamiseks. Arvestatav osa väljaheidet kinni hoidvatest lastest on ka vaimse erivajadusega, st nt aktiivsus- ja tähelepanuhäire sündroomiga või autistlikud, seega üritan ka osa uurida ja arvestada ning abivahendeid ja lahendusi katsetada.

2021. aasta lõpp ja 2022. aasta algus oli rahulik, äritegevus hoogustus taas 2022. aasta aprillis ning on sealt alates stabiilselt jätkunud minimaalse reklaami toel. Hoogustumisele aitas kindlasti kaasa see, et 2022. aasta märtsis lõin lõpuks Kõhuvabohu veebilehe.

Tegin seda sotsiaalvõrgustikus Facebook, kuna suur osa minu kliente on seal. Kõhuvabohu Facebooki lehel on olemas ka teenuste nimekiri ja hinnakiri. Lehele on tänase, 19. mai 2023 seisuga 128 meeldimist ja 144 jälgijat.

Tuleva tegevusaasta plaanid on järgmised: 1) Suurendada Kõhuvabohu Facebooki lehe populaarsust ning meelitada sealtkaudu kliente juurde.

2) Võimalusel soetada veebipõhise graafilise disaini tööriista Canva profiligipääs Canca Pro. See võimaldab kasutada kogu nende pildipanka, st annab senisest suuremad võimalused mulle reklaame, infolehti jmt koostada.

3) Teha algust minu nõustamise valdkonna infomaterjalide koostamisega, otsida selleks koostööpartnereid.

4) Teha keskmiselt 2-5 nõustamist kuus ning vajadusel mõelda välja uusi klientide vajadusi rahuldavaid nõustamispakette.

5) Jätkata enda kui nõustaja pädevusi tõstmist, st enese täiendamist

Kõhuvabohu nõustamisvaldkonnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.