INDIVIDUAALNE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 40 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

INDIVIDUAALNE OÜ hetkeolukord

Juba 40 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Ettevõte asutati ja alustas oma tegevust augustis 2021. Järgneval aastal jätkas ettevõte Individuaalne OÜ oma tegevust tarkvara kvaliteedi hindamise, testimise ning raamatupidamise teenuste pakkumise valdkonnas. Ettevõtte saavutas sel aastal positiivseid tulemusi, näidates stabiilset kasvu ja tugevat finantsolukorda.

Tarkvara kvaliteedi hindamine ja testimine on muutunud üha olulisemaks tänapäeva kiiresti arenevas tehnoloogilises maailmas. Individuaalne

OÜ keskendus selles valdkonnas oma ekspertiisi ja teenuste laiendamisele, et pakkuda klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid tarkvaralahendusi. Ettevõtte kogenud meeskond tegi tihedat koostööd klientidega, et mõista nende vajadusi ning tagada tarkvara sujuv toimimine ja ohutus.

Aastal 2022 oli ettevõtte müügitulu 9276 eurot, kajastades kasvavat nõudlust pakutavate teenuste järele. Ärikasum ulatus 8 876 euroni, mis näitab ettevõtte efektiivset kulude juhtimist ja tõhusat ärimudelit. Need tulemused on tunnustus ettevõtte pühendumisele klientidele ja kvaliteetsete teenuste pakkumisele.

Ettevõte Individuaalne OÜ jätkab pidevat arengut ja kasvu. Plaanitakse laiendada oma teenuste valikut, investeerida tulevikku ning tugevdada oma klientide rahulolu ja usaldust.

Peamised finantssuhtarvud 2022 2021

Müügitulu (eurodes) 9 276 336

Ärikasumi marginaal 95.7 -

Puhasrentaablus, % (Return on 355.04 13.44

Equity, ROE)

Varade tootlikkus, % (Return on 78.03 13.44

Assets, ROA)

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: (cid:127) Ärikasumi marginaal = (Ärikasum / Müügitulu) * 100 (cid:127) Puhasrentaablus = (Ärikasum / Omakapital) * 100 (cid:127) Varade tootlikkus = (Ärikasum / Varad kokku) * 100

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.