EIMIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 22 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

EIMIO OÜ hetkeolukord

Juba 22 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Osaühing EIMIO OÜ keskendus 2023. aastal peamiselt tarkvara arendamisele. Vaadates ettepoole, on EIMIO OÜ-l 2024. aastal kavas jätkata tegevust samal tegevusalal. Meie eesmärk on kasvatada ettevõtte tulu ning laiendada meie klientide baasi, tuginedes meie senistele kogemustele ja teadmistele tarkvaraarenduse valdkonnas. Samuti kavatseme jätkata investeerimist tehnoloogiasse ja meeskonda, et tagada jätkuv kasv ja areng.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.