T.VEINPALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4663 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

T.VEINPALU OÜ hetkeolukord

Juba 4663 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

T.

Veinpalu OÜ on Eesti ettevõte, mis asutati 25. augustil 2021. aastal. See oli aasta, mil ettevõte alustas oma tegevust, mis tähendab, et 2022. majandusaasta oli osaühingule teine tegevusaasta. See oli aasta, mil ettevõte kogus kogemusi, laiendas oma tegevust ja tugevdas oma positsiooni turul.

T.

Veinpalu OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus (EMTAK 41201). See on valdkond, kus ettevõte on näidanud oma oskusi ja ekspertiisi, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid peamiselt Eesti turul. Ettevõtte tegevus on suunatud nii era- kui ka äriklientidele, kes vajavad usaldusväärset ja kvaliteetset ehitusteenust.

Ettevõtte edu taga on kindlad koostööpartnerid, kellega on välja kujunenud tugevad ja pikaajalised suhted. Need partnerid on aidanud ettevõttel kasvada ja areneda, pakkudes vajalikku tuge ja ressursse.2022. aastal oli T.

Veinpalu OÜ meeskonnas keskmiselt 2 töötajat. Need on inimesed, kes on pühendunud oma tööle, omavad vajalikke oskusi ja teadmisi ning on valmis panustama ettevõtte edusse.

T.

Veinpalu OÜ osakapital on 2 500 eurot. See on summa, mis näitab ettevõtte finantsstabiilsust ja usaldusväärsust. Huvitav on see, et ettevõte on asutatud sissemakset tegemata, mis näitab ettevõtte juhtkonna usku oma äriplaani ja strateegiasse.2022. aasta majandustegevuse tulemusena saavutas T.

Veinpalu OÜ müügituluks 163 927 eurot ja kasumiks 13 255 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on turul olnud vaid lühikest aega.

Ettevõtte eesmärk järgmiseks majandusaastaks on saavutada käibe kasv, teostades aktiivsemalt tegevust. Selle saavutamiseks kavatseb ettevõte jätkata tööd oma kindlate koostööpartneritega ning otsida jätkuvalt võimalusi leidmaks Eestis uusi äripartnereid.

Ettevõtte juhatuses on üks liige, kellele arvestati aruandeaastal tasu summas 7 194 eurot. See näitab, et ettevõtte juhtkond on pühendunud oma tööle ja on valmis panustama ettevõtte edusse. Juhatuses ei tehtud muid erisoodustusi, mis näitab ettevõtte läbipaistvat ja ausat juhtimisstiili.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Tööstusmaailmas, kus ehitusprojektid muutuvad üha keerukamaks ja nõudlikumaks, on turvaline juurdepääs kõrgematele kõrgustele ja struktuuridele muutunud hädavaj
ssb.ee
Tööstusmaailmas, kus ehitusprojektid muutuvad üha keerukamaks ja nõudlikumaks, on turvaline juurdepääs kõrgematele kõrgustele ja struktuuridele muutunud hädavajalikuks. Siin tuleb mängu meie ettevõte, mis on spetsialiseerunud tellingute rentimisele, ülespanekule ja paigaldamisele. Meie eesmärk on tagada, et ehitusprojektid sujuksid ohutult ja tõhusalt, pakkudes kvaliteetseid tellinguid ja asjatundlikku teenust. Tellingute rentimine: Me mõistame, et iga ehitusprojekt on erinev ning nõuab spetsiifilisi tellingulahendusi. Seetõttu pakume laia valikut tellinguid erinevateks vajadusteks - olgu

Millised on ohud ja riskid tellingute paigaldamisel ilma asjatundliku abita?

Tellingud on hädavajalikud töövahendid ehitusprojektides, mis võimaldavad juurdepääsu kõrgematele kõrgustele ja tagavad ohutuse töötajatele. Siiski, kui telling
ssb.ee
Tellingud on hädavajalikud töövahendid ehitusprojektides, mis võimaldavad juurdepääsu kõrgematele kõrgustele ja tagavad ohutuse töötajatele. Siiski, kui tellingute paigaldamisel ei järgita nõuetekohaseid ohutusstandardeid ja parimaid tavasid, võib see kaasa tuua tõsiseid ohte ja riske. Allpool käsitleme mõningaid peamisi ohte ja riske, mis võivad tekkida tellingute paigaldamisel ilma asjatundliku abita. 1. Ohutus: Tellingutel töötades on ohutus esmatähtis. Kui tellinguid ei paigaldata õigesti või kui neid kasutatakse ebaõige viisil, suureneb töötajate vigastuste oht märkimisväärselt.

Millised on olulised sammud tellingute ülespanemisel ja paigaldamisel?

Tellingute rentimine ja nende korrektne paigaldamine on oluline osa edukast ehitusprojektist. Tellingud mitte ainult ei taga ohutust töötajatele, vaid võimaldav
ssb.ee
Tellingute rentimine ja nende korrektne paigaldamine on oluline osa edukast ehitusprojektist. Tellingud mitte ainult ei taga ohutust töötajatele, vaid võimaldavad ka efektiivset ja tõhusat ehitustööd kõrgematel kõrgustel. Siin on mõned olulised sammud, mida tuleks järgida tellingute ülespanekul ja paigaldamisel. 1. Projekti hoolikas planeerimine: Enne tellingute rentimist ja paigaldamist tuleb hoolikalt planeerida, millised tüübid ja kogused tellinguid on vajalikud. See sõltub ehitustöö iseloomust, kõrgusest, struktuurist ja muudest erinõuetest. 2. Sobivate tellingute valik: Erinevad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.